5 fakta om potensproblemer og nytelse

Manglende ereksjon er et vanlig problem. Finn ut mer om hvordan du kan få ereksjonen tilbake.

Ereksjonsproblemer kan være flaut og ubehagelig å snakke om, men det er faktisk en vanlig tilstand som rammer mange menn. Heldigvis finnes det måter å takle dette på, med helt naturlige virkemidler. Les videre for å lære mer om hva som kan forårsake ereksjonsproblemer og hvordan du kan øke både testosteron og potens. 

Før vi dykker ned i de harde fakta om ereksjonsproblemer, la oss bare slå fast én ting: du er ikke den eneste med en halvslapp penis. Ereksjonsproblemer er vanlig og rammer de fleste menn en eller annen gang i livet. Ifølge en undersøkelse av RFSU opplever omtrent 30 prosent av norske menn over 40 år, til en hver tid, en eller annen form for ereksjonssvikt. Ereksjonssvikt kan gi lav selvtillit, nedstemthet og usikkerhet i parforholdet, og for mange blir det et vedvarende problem som tærer både på det fysiske og psykiske. Her er 5 harde fakta om ereksjonsproblemer og hvordan du kan takle det med naturlige virkemidler.

1. Lite testosteron kan påvirke potensen

Testosteron er det viktigste mannlige kjønnshormonet og holder sexlysten på et normalt nivå. Riktig mengde testosteron er også hemmeligheten bak å holde junior oppe og klar for handling. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i kroppen. VigroVital inneholder sink, som gir deg den nødvendige dosen uten å måtte spise østers eller belgfrukter. Så ikke la mangel på sink ødelegge moroa – boost manndommen din og få junior på banen med VigroVital

Design-uten-navn-65.jpg

Gi manndommen et boost med testosteron og sink.

Design-uten-navn-72.jpg

Ginseng bidrar til å opprettholde normal testosteronbalanse og potens.

2. Ereksjonsproblemer øker med alderen

Når alderen tar tak i deg, kan det være at junior ikke står like stivt som før. Testosteronnivået synker gradvis fra midten av 30-årene, og når vi når 60 kan det for mange være nesten halvert. Ginseng bidrar til å opprettholde normal testosteronbalanse og potens. Kosttilskuddet VigroVital inneholder også schisandra, rosenrot og grønn te som alle jobber hardt for å gjøre deg til en superhelt på soverommet. Så ikke la alderen hindre deg fra å være en fullverdig mann, ta kontroll over potensen din med VigroVital i dag

Artikkelen fortsetter under annonsen

3. Mindre stress hjelper på potensen

Stress, angst og mentale blokkeringer kan påvirke evnen til å få ereksjon. Pust dypt, ta en pause fra stresset i livet og gi hjernen din en sjanse til å slappe av. VigroVital kan gi deg selvtilliten og potensen du trenger for å takle utfordringene som kommer din vei. Dette kosttilskuddet inneholder både energivitaminet B3 og magnesium, som begge bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

Uten-navn-300-×-350-px.png

Ikke la stress ødelegge en “happy ending”

VigroVital for mer testosteron

Oppdag sammehengen mellom muskler og potens

4. Trening booster tesosteron

Selv om det ikke er en direkte sammenheng mellom muskelstyrke og potens, så kan likevel styrketrening ha en positiv effekt på helse og velvære, inkludert seksuell helse. Å trene regelmessig kan øke sexlysten og forbedre den intime ytelsen. Magnesium er et viktig mineral som bidrar til normal muskelfunksjon, og det finnes selvfølgelig i VigroVital. 

5. Kvinner liker potens

VigroVital kan hjelpe menn med å få en sterkere og mer varig potens. Dette kan bidra til å forbedre din seksuelle ytelse, ved å gjøre det lettere å oppnå og opprettholde lyst, ereksjon og nytelse.

Design-uten-navn-46.jpg

En ekte mann står på og tar vare på seg selv

Ta tilbake manndommen og nyt sexlivet ditt igjen. 

Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager! 

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!