5 fakta om potensproblemer

5 harde fakta om potensproblemer

Manglende ereksjon er et vanlig problem. Finn ut mer om hvordan du kan få ereksjonen tilbake.

Ereksjonsproblemer kan være flaut og ubehagelig å snakke om, men det er faktisk en vanlig tilstand som rammer mange menn. Heldigvis finnes det måter å takle dette på, med helt naturlige virkemidler. Les videre for å lære mer om hva som kan forårsake ereksjonsproblemer og hvordan du kan øke både testosteron og potens. 

Før vi dykker ned i de harde fakta om ereksjonsproblemer, la oss bare slå fast én ting: du er ikke den eneste med en halvslapp penis. Ereksjonsproblemer er vanlig og rammer de fleste menn en eller annen gang i livet. Ifølge en undersøkelse av RFSU opplever omtrent 30 prosent av norske menn over 40 år, til en hver tid, en eller annen form for ereksjonssvikt. Ereksjonssvikt kan gi lav selvtillit, nedstemthet og usikkerhet i parforholdet, og for mange blir det et vedvarende problem som tærer både på det fysiske og psykiske. Her er 5 harde fakta om ereksjonsproblemer og hvordan du kan takle det med naturlige virkemidler

1. Lite testosteron kan påvirke potensen

Testosteron er det viktigste mannlige kjønnshormonet og holder sexlysten på et normalt nivå. Riktig mengde testosteron er også hemmeligheten bak å holde junior oppe og klar for handling. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i kroppen. VigroVital inneholder sink, som gir deg den nødvendige dosen uten å måtte spise østers eller belgfrukter. Så ikke la mangel på sink ødelegge moroa – boost manndommen din og få junior på banen med VigroVital

Gi manndommen en boost

Gi manndommen et boost med testosteron og sink.

Design uten navn (72)

Ginseng bidrar til å opprettholde normal testosteronbalanse og potens.

2. Ereksjonsproblemer øker med alderen

Når alderen tar tak i deg, kan det være at junior ikke står like stivt som før. Testosteronnivået synker gradvis fra midten av 30-årene, og når vi når 60 kan det for mange være nesten halvert. Ginseng bidrar til å opprettholde normal testosteronbalanse og potens. Kosttilskuddet VigroVital inneholder også schisandra, rosenrot og grønn te som alle jobber hardt for å gjøre deg til en superhelt på soverommet. Så ikke la alderen hindre deg fra å være en fullverdig mann, ta kontroll over potensen din med VigroVital i dag

Artikkelen fortsetter under annonsen

3. Mindre stress hjelper på potensen

Stress, angst og mentale blokkeringer kan påvirke evnen til å få ereksjon. Pust dypt, ta en pause fra stresset i livet og gi hjernen din en sjanse til å slappe av. VigroVital kan gi deg selvtilliten og potensen du trenger for å takle utfordringene som kommer din vei. Dette kosttilskuddet inneholder både energivitaminet B3 og magnesium, som begge bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

Uten navn (300 × 350 px)

Ikke la stress ødelegge en “happy ending”

Design uten navn (73)

Oppdag sammehengen mellom muskler og potens

4. Trening gir økt velvære

Selv om det ikke er en direkte sammenheng mellom muskelstyrke og potens, så kan likevel styrketrening ha en positiv effekt på helse og velvære, inkludert seksuell helse. Å trene regelmessig kan øke sexlysten og forbedre den intime ytelsen. Magnesium er et viktig mineral som bidrar til normal muskelfunksjon, og det finnes selvfølgelig i VigroVital. 

5. Alle kvinner liker en ekte mann

Det sies at kvinner liker en ekte mann, og det er ikke uten grunn. En ekte mann tar vare på hele pakken – helse, muskler, ereksjon og manndom. Og med VigroVital støtter du nettopp dette. 

VigroVital innholder utvalgte ingredienser som støtter mannens naturlige funksjoner – og gjør at du kan holde ut lenger, oppretthold den styrken, kraften og energien som gjør mann til mann. 

Med Vigro Vital kan du være sikker på å gi henne det hun vil ha – en mann som kan holde ut lenger, opprettholde styrken, kraften og energien som gjør en ekte mann til en legende på soverommet. Så ikke la alderen sette en stopper for deg – ta kontroll over din manndom med VigroVital og bli den mannen hun vil ha. 

Design uten navn (46)

En ekte mann står på og tar vare på seg selv

Ikke fortsett et liv uten energi og den gode følelsen av å være mann. Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager! 

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!