5 harde fakta om potensproblemer

5 harde fakta om potensproblemer

Denne bananen er ikke den eneste som kan bli hard i boksershortsen! Finn ut mer om hvordan du kan beholde den gode potensen.

Er du en av de mange sliter med en slappfisk når du trenger en hard banan? Det er ingenting som dreper stemningen mer, men det er faktisk ganske vanlig å oppleve at junior nekter å stå oppreist når du trenger ham mest. Heldigvis finnes det måter å takle dette på, med helt naturlige virkemidler. Les videre for å lære mer om hva som kan forårsake potensproblemer, og hvordan du kan booste både manndommen og testosteronet ditt. 

Før vi dykker ned i de harde fakta om potensproblemer, la oss bare slå fast én ting: du er ikke den eneste med en halvslapp banan. Det er en vanlig greie som rammer de fleste menn en eller annen gang i livet. Faktisk er det slik at man regner med at så mange som 30 prosent av norske menn over 40 år, til en hver tid sliter med en eller annen form for sviktende potens.. 

Potenssvikt kan selvfølgelig være flaut og ubehagelig å snakke om. Men her må du bare manne deg opp, for det er faktisk viktig for helsa di at du lærer mer om hva som påvirker potensen din. Ifølge en undersøkelse av RFSU viser deg seg nemlig at ereksjonsproblemer kan gi lav selvtillit, nedstemthet og usikkerhet i parforholdet. For mange blir det er vedvarende problem som tærer både på det fysiske og psykiske. 

Ikke la det bli sånn for deg! Et spennende seksualliv er innen rekkevidde. Det finnes mange naturlige ingredienser som styrker manndommen og gir junior superkrefter. Livet er for kort til å bekymre seg over en halvslapp banan. Gjør deg klar – så tar vi dette sammen:  

1. Lite testosteron gjør deg til en sink(e) i senga

Testosteron er ikke bare noe som får deg til å bygge muskler og gi deg hår på brystet – det er også hemmeligheten bak å holde junior oppe og klar for handling. Du trenger nok testosteron for å få blodet til å strømme til riktig sted…

Testosteron regnes som det viktigste mannlige kjønnshormonet og riktig mengde av testosteron holder holder sexlysten på et normalt nivå. Heldigvis har vi sink! Dette fantastiske mineralet bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i kroppen, og gi deg en potens som varer. Sink dannes ikke i kroppen, så du må få det inn med kostholdet. Med VigroVital kan du få det sinket du trenger uten å måtte spise tonnevis av østers eller belgfrukter. Så ikke la mangel på sink ødelegge moroa – boost manndommen din og få junior på banen med VigroVital!”

Gi manndommen en boost

Gi manndommen et boost med testosteron og sink.

Halvstive-helten

Ikke bli kjent som den halvstive helten…

2. Alder er ingen hindring for å stå på

Du har kanskje lagt merke til det, at når alderen tar tak i deg og testosteronnivået synker, kan det være at junior ikke står like stivt som før. I midten av 30-årene, begynner nemlig testosteronnivået å gradvis synke, og når vi når 60 kan det for mange være nesten halvert. Og la oss innse det, ingen vil være kjent som den halvstive helten.

Derfor bør du få i deg ginseng! Den kinesiske mirakelplanten har blitt brukt som et afrodisiakum i århundrer og kan bidra til normal blodgjennomstrømning og opprettholder deg gode seksuelle samlivet.

Men det stopper ikke der, i kosttilskuddet VigroVital får du også en hel haug med andre naturlige ingredienser som schisandra, rosenrot og grønn te, som alle jobber hardt for å gjøre deg til en superhelt på soverommet. Så ikke la alderen hindre deg fra å være en fullverdig mann, ta kontroll over potensen din med VigroVital i dag!”

Artikkelen fortsetter under annonsen

3. Mindre stress gir bedre stå

Visste du at potensproblemer kan være psykologiske? Ja, du hørte riktig, det kan faktisk være i hodet ditt. Stress, angst, og mentale blokkeringer kan alle påvirke evnen til å få ereksjon. Når det gjelder sex, er det ikke alltid like enkelt å slå av tankene og la kroppen ta over. Og hvis du stresser over om du vil gjøre det bra nok, eller om du holder helt til mål, kan det ødelegge hele greia.

Noen ganger er hjernen vår verste fiende når det kommer til å nyte et godt seksualliv. Så, pust dypt, ta en pause fra stresset i livet og gi hjernen din en sjanse til å slappe av.

Og selvfølgelig, prøv VigroVital – det kan gi deg selvtilliten og potensen du trenger for å takle utfordringene som kommer din vei. Dette kosttilskuddet inneholder både energivitaminet B3 og magnesium, som begge bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg kan grønn te-ekstrakt hjelpe deg med å slappe av, og er sunt for kropp og sinn.

Ikke la stress ødelegge

Ikke la stress ødelegge

Styrketrening

Oppdag sammehengen mellom muskler og potens

4. Hard trening gir ikke bedre potens, men...

Selv om det ikke er en dirkete sammenheng mellom muskelstyrke og potens, så kan likevel styrketrening ha en positiv effekt på helse og velvære, inkludert seksuell helse.

Å trene regelmessig kan gjøre mer for deg enn å få en Instagram-verdig kropp. Du kan også forbedre hjertehelsen, øke stoffskiftet, redusere stress og få en bedre holdning. Og hvis du trenger et ekstra push for å begynne å løfte vekter, så husk at styrketrening også kan øke sexlysten og forbedre den intime ytelsen.

Så ikke la alderen stoppe deg fra å opprettholde en sunn og sterk kropp. Ta vare på musklene dine, og få i deg nok magnesium. Magnesium er et viktig mineral som bidrar til normal muskelfunksjon, og det finnes selvfølgelig i VigroVital. Hvis alt annet mislykkes, kan du i det minste se bra ut og få noen ekstra beundrende blikk fra potensielle partnere

5. Alle kvinner liker en stayer

Det sies at kvinner liker en stayer, og det er ikke uten grunn. En ekte mann tar vare på hele pakken – helse, muskler, potens og manndom. Og med VigroVital støtter du nettopp dette. 

VigroVital innholder utvalgte ingredienser som støtter mannens naturlige funksjoner – og gjør at du kan holde ut lenger, oppretthold den styrken, kraften og energien som gjør mann til mann. 

Med VigroVital kan du være sikker på å gi henne det hun vil ha – en mann som kan holde ut lenger, opprettholde styrken, kraften og energien som gjør en ekte mann til en legende på soverommet. Så ikke la alderen sette en stopper for deg – ta kontroll over din manndom med VigroVital og bli den mannen hun vil ha. 

Alle kvinner liker en stayer

En ekte mann står på og tar vare på seg selv

Ikke fortsett et liv uten energi og den gode følelsen av å være mann. Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager! 

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!