Slik fikk Arne (68) tilbake livskraften

VigroVital

Med alderen kan ting gradvis føles tyngre og vanskeligere. Flere tusen nordmenn bruker daglig kosttilskudd for å bedre evnen og å holde ut lenger.

Det viktigste mannlige kjønnshormonet

Testosteron blir omtalt som det viktigste kjønnshormonet hos menn. Nivået av hormonet i kroppen svekkes med alderen, noe som kan føre til flere konsekvenser som en helst vil være foruten og redusere mest mulig. Menn med lavt nivå av testosteron har som oftest lav sexlyst, redusert ereksjonsevne, føler seg slitne og risikerer å miste muskel- og benmasse. Samtidig er det ikke uvanlig å føle seg nedstemt, og man kan feiltolke lavt testosteronnivå for å være en form for depresjon.

Ved å i vareta testosteronnivået opprettholder man blant annet muskelmassen, sexlysten, evnen for ereksjon og den dype klangen i stemmen. For mange er nivået av testosteron svaret på det å være mann.

Livsgnisten er tilbake

Arne Thuresson

68 år gamle Arne Thuresson bruker fritiden sin som pensjonist til bowling, trav og hest, som er blant hans største interesser. 

I 2019 bestemte han seg for å teste VigroVital for første gang. Han ønsket mer energi i hverdagen, og la merke til de mange gode helseeffektene han fikk. Arne beskriver VigroVital som et tilskudd som gjør han bra. Han føler seg mer våken og forteller at livskraften nå endelig er tilbake. 

“Jeg føler meg mer energisk og vital med VigroVital”.

Samtidig opplever han et mye bedre immunforsvar. Han holder seg mye bedre frisk og blir ikke like lett forkjølet, selv om de rundt han er syke.

Arne Thuresson

Artikkelen fortsetter under annonsen

Produksjonen synker med alderen

VigroVital

Ingrediensene i VigroVital støtter mannens naturlige funksjon. 

Kroppens naturlige produksjon av testosteron starter allerede å synke i 30-årene. Etter fylte 40 er nivået estimert til å synke med omtrent 2% hvert år. I 60-års alderen kan man ha mistet så mye som 50% av testosteronnivået i kroppen. Dessverre fører det til en rekke konsekvenser.

Redusert sexlyst og ereksjonsevne er tematikker som ikke alltid kan føles like greit å ta opp med hverken lege, partner eller de man står nære. Samtidig er dette noe av det som påvirkes når testosteronnivået synker i kroppen. For mange kan det føles tungt og trist. Noen kan til og med føle seg mindre mannlig og at livsgnisten forsvinner.

I dag er det forskjellige måter man kan få opp testosteronnivået i kroppen. For våre kunder ble VigroVital redningen. Med sine mange positive effekter, gir tilskuddet glede til flere tusen nordmenn daglig. 

 

Arne (68) liker å være fast kunde av VigroVital og synes det er flott å få kosttilskuddet hans regelmessig i tide direkte i postkassen. Hvis han måtte bestille hver gang eller gå ut å kjøpe på apoteket, forteller han at han hadde nok glemt det, og dermed ikke fått like god effekt. 

VigroVital

Ingrediensene i VigroVital støtter mannens naturlige funksjon. 

Få tilbake liskraften du også. Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager!

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!