Bevar muskelmassen og testosteronnivået ditt

Bevar muskelmassen og testosteronnivået ditt

Etter fylte 30 år synker menns testosteronnivå med 1 % i året. Det medfører flere konsekvenser.

Kom overgangsalderen som en overraskelse?

Gjennomsnittsmannen mister 1% av testosteronet sitt hvert eneste år fra fylte 30. Ved 60-års alder kan du faktisk oppleve å ha mistet så mye som 50% av testosteronnivået.

  • Kjenner du deg ikke like mandig som før?
  • Er seksualdriften din svekket?
  • Er du blitt svakere og/eller mindre utholdende?

Da kan dette være løsningen for deg! VigroVital inneholder hele 18 utvalgte urter, vitaminer og mineraler som støtter mannens naturlige funksjoner – og gjør at du kan beholde den styrken, kraften og energien som gjør menn til menn.

Gi deg selv det beste naturen kan by på av potente substanser for styrke og kraft. Gi deg selv energi og overskudd til å ta styringen og beholde den. Kjenn deg som en ekte mann. Uansett.

For Tore var trygghet i produksjonen avgjørende

Thore Therkelsen

– Et kosttilskudd spesielt designet for menn? Jo, det måtte jeg jo teste ut! Jeg er opptatt av å ta vare på helsa, og etter hvert som man blir eldre merker man jo mer og mer hvor viktig det er. Som god kunde av NaturaMed Pharma siden 2009, som er utvikleren av VigroVital, vet jeg at dere har solide og gode produkter som jeg stoler på.

Dette forteller Tore Therkelsen fornøyd, før han fortsetter:

– Personlig synes jeg det er en trygghet i at det er norskprodusert. I mange år har jeg brukt andre produkter fra dere. Det har gitt meg god effekt, og gjør at jeg føler meg trygg. VigroVital gir meg mer overskudd, og jeg mener bestemt at det bidrar til at jeg har mer energi, og at jeg orker mer.

Thore Therkelsen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Synkende testosteronnivå

En av de viktige ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå. Et lavt testosteronnivå kan bidra til tap av muskelmasse, økt fettprosent og mannebryst, svekket sexlyst, dårlig hukommelse og nedstemthet.

VigroVital er vår bestselger for menn. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. Hver dag har tusenvis av fornøyde norske menn glede av kosttilskuddet VigroVital.

PS! Det er ikke uten grunn at enkelte av ingrediensene i VigroVital i sin tid ble forbudt å bruke av munkene i klosteret.

Menn mister 1 % av testosteronet hvert år fra fylte 30. Ved 60-års alder kan nivået være halvvert.

Ikke fortsett et liv uten energi og den gode følelsen av å være mann. Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager! 

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!