Vigro Vital

Hva er ereksjonsproblemer?

Det er estimert at over 30 % av alle menn over 40 år i større eller mindre grad sliter med ereksjonsproblemer. 

Hvorfor oppstår dette problemet?

I løpet av livet vil de fleste menn oppleve ereksjonssvikt eller ereksjonsproblemer. Det er manglende evne til å oppnå eller opprettholde ereksjon lenge nok til å gjennomføre samleie, som kalles ereksjonssvikt eller erektil dysfunksjon. 

For unge menn er nervøsitet og prestasjonsangst blant de mest normale årsakene. Etter passerte 40 år er det andre årsaker som typisk påvirker evnen til å oppnå og opprettholde ereksjon.

Når vi blir eldre synker produksjonen av testosteron, og dette er et hormon som er svært viktig for å kunne oppnå ereksjon. Ved fylte 60 år har de fleste nordmenn mistet så mye som 50 % av testosteronnivået.

Problemene kan oppstå som en konsekvens av fysiske utfordringer, som skader eller andre fysiske årsaker. Stress eller manglende lyst kan også spille en vesentlig rolle, men det er altså én årsak som er bakgrunnen for de fleste menns manglende evne: Testosteronnivået.

Symptomer

Det er ikke alle som opplever at evnen alltid svikter. Mange opplever også at muligheten for å gjennomføre samleie kommer og går. Andre opplever at de klarer å få ereksjon, men har utfordringer med å opprettholde ereksjonen lenge nok til å fullføre.

Det problemet som muligens er størst og mest utbredt av de alle er at menn med ereksjonsproblemer altfor sjeldent ber om hjelp eller aktivt gjør noe for å få bukt med problemene. Det finnes behandlinger og tilskudd man kan ta, for å naturlig få tilbake både lysten og evnen.

Prognose og anbefalinger

Helsebiblioteket har nylig publisert en artikkel om temaet, og de skriver følgende:

De fleste med ereksjonsproblemer opplever god effekt av behandlingen. Det er også verdt å huske at det er mange måter å ha og nyte sex på. Dersom du har en partner, er det viktig å være åpen om problemene slik at dere kan løse disse sammen.

Helsebiblioteket.no skriver også dette om behandlinger:

Testosterontilskudd vil være aktuelt hos de som har påvist mangel på testosteron.

Dette kan altså vise seg å være løsningen for svært mange menn.

Synkende testosteronnivå

En av de viktige ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå. Et lavt testosteronnivå kan gi tap av muskelmasse, økt fettprosent og mannebryst, manglende seksuell lyst, dårlig hukommelse og nedstemthet.

VigroVital er vår bestselger for menn. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. Hver dag har tusenvis av fornøyde norske menn glede av kosttilskuddet VigroVital.

PS! Det er ikke uten grunn at enkelte av ingrediensene i VigroVital i sin tid ble forbudt å bruke av munkene i klosteret.

Dette kan være løsningen

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder.

Ikke fortsett et liv uten energi og den gode følelsen av å være mann. Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!