Kundehistorier - dette sier kundene våre

Med sine nøye sammensatte ingredienser er VigroVital et favorittprodukt for mange, som støtter menns naturlige funksjoner. Produktet er utviklet og produsert i Norge, og blir brukt av menn i hele norden. 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne videre til andre. 

Over 92 000 menn i norden har testet. Les hva noen av våre brukere sier om VigroVital:

Føler meg mer energisk og livlig

Arne Thuresson

“Jeg føler meg mer energisk og vital med VigroVital”.

Arne Thuresson er en 68 år gammel mann som nå er mer pensjonist og vier fritiden til sine interesser, blant annet trav, hest og bowling. 

Han har abonnert på VigroVital siden 2019, og bestemte seg for å prøve fordi han ville ha litt mer energi. Etter å ha prøvd la han merke til en positiv effekt, og forteller at han føler VigroVital er bra for ham. Han føler seg mer våken og livskraften er tilbake. Samtidig opplever han at han holder seg mye bedre frisk og blir ikke like lett forkjølet, selv om de rundt han er syke.

Arne liker å være fast kunde av VigroVital og synes det er flott å få kosttilskuddet hans regelmessig i tide direkte i postkassen. Hvis han måtte bestille hver gang eller gå ut å kjøpe på apoteket, forteller han at han hadde nok glemt det, og dermed ikke fått like godt utbytte. 

Arne Thuresson
Dan Lindkjolen

Mer overskudd og i balanse

Dan Lindkjolen

Dan Lindkjølen fra Kongsberg forteller at han er opptatt av å ta vare på helsen. Sunn mat og trening er derfor en naturlig del av hverdagen hans. I tillegg bruker han VigroVital, og opplever at det gjør han godt.

“Hele livet har jeg vært opptatt av å spise sunt, og lager så og si all mat fra bunnen av. Når jeg bruker VigroVital er det fordi det gir meg mer overskudd og balanse. Jeg føler meg bra og vil gjøre det jeg kan for å fungere best mulig. 

På fritiden driver jeg med motorsykkelsporten Enduro, der jeg kjører på bane i skog og mark. Jeg konkurrerer, og tenker at det er viktig å ha det gøy! Stadig hører jeg fra andre som både er yngre og eldre enn meg at de føler seg slitne og trøtte. Det er noe jeg ikke kjenner meg igjen i, ettersom jeg nå har mye overskudd. Jeg tror at det å leve sunt med mat og aktivitet, og den hverdagslige bruken av kosttilskudd er årsaken til det!”

– Dan Lindkjølen, Kongsberg

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jeg orker mer og holder ut lenger

Thore Therkelsen

Et kosttilskudd spesielt designet for menn? Jo, det måtte jeg jo teste ut!
Jeg er opptatt av å ta vare på helsa, og etter hvert som man blir eldre merker man jo mer og mer hvor viktig det er. Jeg har gjennom mange år vært kunde hos NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AS, som har utviklet VigroVital, og vet at dere har solide og gode produkter som jeg stoler på.

Det at det er norskprodusert er for meg personlig en stor trygghet. Jeg føler meg trygg med god effekt! 

VigroVital gir meg mer overskudd, og jeg mener bestemt at det bidrar til at jeg har mer energi, og orker mer.

-Thore Therkelsen

Thore Therkelsen
Vigro Vital

Hemmeligheten VigroVital

Vigro Vital

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder.

Testosteron er en av tingene som spiller inn på menns libido. Testosteronnivået synker naturlig med alderen, og libido i takt med det. Noen opplever også problemer med ereksjon og potens allerede i begynnelsen av 40-årene. Rosenrot i VigroVital kan fremme potensen. Selen i VigroVital bidrar til normal utvikling og modning av sædceller.

Vitamin B3 bidrar til en normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. Magnesium bidrar til en normal muskelmasse og ivaretar musklene. En av de viktige ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå

VigroVital er vår bestselger for menn. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. 

Fit for fight med VigroVital

LeffeVigroVital

I Sverige blir artisten Leffe Carlsson omtalt som “Sveriges Rockeprins”. Carlsson er stor fornøyd etter å ha brukt VigroVitalover flere år. For han er det viktig at kroppens funksjoner er ivaretatt og at han holder seg godt både fysisk og psykisk. 

– Jeg har brukt VigroVital jevnt i et par år nå. Tross min alder på 70+, kjennes kroppen helt “fit for fight”. Håret mitt vokser, noe det ikke har tidligere på flere år. 

Samtidig er det jo det der med det mannlige.. 😉 

Derfor fortsetter jeg selvfølgelig med VigroVital og musikken, som startet det hele.

– Leffe Carlsson, artist

LeffeVigroVital

Ikke fortsett et liv uten energi og den gode følelsen av å være mann. Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager! 

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!