Kundene opplever fantastisk effekt på testosteronnivået!

Ny forskning kan forklare hvorfor.

VigroVital er en bestselger for menn

VigroVital har hjulpet tusenvis av menn som sliter med lavt testosteronnivå. Over 92 000 har prøvd, og hele 9 av 10 velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. Ny forskning kan forklare hvorfor.

Testosteron er kraften som gjør en mann til en mann

Som en naturlig del av aldringsprosessen reduseres ofte testosteronnivået hos menn, noe som igjen får innvirkning på muskelmasse, hårvekst, seksualfunksjon og mental helse. Derfor er VigroVital skreddersydd for deg som ønsker å bevare  testosteronnivået og få tilbake kraften og energien.

De nøye utvalgte ingrediensene støtter mannens naturlige funksjoner – og gjør at du kan holde ut lenger og opprettholde den styrken, kraften og energien som gjør en mann til en mann. Den store hemmeligheten er ginseng. 

Ny forskning på testosteron - resultatene sjokkerte

Nye studier bekrefter en sammenheng mellom ginseng og testosteronnivå hos menn. Testosteron er en av tingene som spiller inn på menns libido. Når testosteronnivået synker naturlig med alderen, påvirker dette seksualfunksjonen. 

National Library of Medicine publiserte nylig flere forskningsartikler som tar for seg effekten ginseng har på potens. Testen ble utført over et intervall på 12 uker, og utført som en blindtest. Totalt var det 587 menn mellom 20 og 70 år, med milde til moderate potensproblemer, som deltok. Deltagerne ble delt inn i to grupper. Den ene gruppen fikk uvitende en placebo-pille, mens den andre fikk anbefalt dose ginseng.  

Resultatene sjokkerte forskerne med en tydelig forskjell

Gruppen som inntok ginseng viste en tydelig forbedring på potensen. Sammenlignet med placebo-gruppen var resultatet signifikant. Deltagerne som inntok ginseng rapportere om en sterk og mer tydelig evne til å ha samleie, sammenlignet med placebo-gruppen. Samtidig meldte deltagerne om en mer tilfredshet.

Naturlig testosteronbombe

Ginseng inneholder aktive komponenter kalt ginsenosider som kan påvirke testosteron på forskjellige måter. Ginsenosider kan bidra til normal hormonbalanse i kroppen. I tillegg kan ginseng bidra til å redusere stress og kortisolnivåer, noe som kan ha en positiv effekt på testosteronnivåene.

VigroVital inneholder schisandra. Disse bærene har blitt brukt i tradisjonell kinesisk praksis i århundrer for å behandle en rekke helseproblemer. Flere studier viser at ekstrakt fra disse bærene kan ha en positiv effekt på spermkvalitet. I kombinasjon med rosenrot, som kan fremme potensen, blir dette en kraftig blanding. I tillegg får du selen, som bidrar til normal utvikling og modning av sædceller.

Videre får du vitamin B3, som bidrar til en normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse, og magnesium, som ivaretar musklene. For optimal effekt inneholder VigroVital sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Dette sier våre glade kunder:

Med sine nøye sammensatte ingredienser er VigroVital et favorittprodukt for mange, som støtter menns naturlige funksjoner. Produktet er utviklet og produsert i Norge, og blir brukt av menn i hele Norden

-Føler meg mer energisk og livlig

VigroVital
Arne har fått livskraften tilbake

– Jeg føler meg mer energisk og vital med VigroVital.

Arne Thuresson (68) vier fritiden til sine interesser, trav, hest og bowling. Han har abonnert på VigroVital siden 2019, og startet fordi han ønsket mer energi. Etter å ha prøvd la han merke til en positiv effekt, og forteller at VigroVital er bra for ham.

Han føler seg mer våken og livskraften er tilbake. Samtidig opplever han at han holder seg mye lengre frisk og ikke blir like lett forkjølet, selv om de rundt ham er syke.

Arne liker å være fast kunde av VigroVital og synes det er flott å få kosttilskuddet regelmessig, direkte i postkassen.

– Hvis jeg måtte bestille hver gang eller gå ut å kjøpe på apoteket, hadde jeg nok glemt det, og dermed ikke fått like godt utbytte, sier han.

 

VigroVital
Arne har fått livskraften tilbake
Må finne konkurranseformen

- Det gir meg mer overskudd og balanse

Må finne konkurranseformen

Dan Lindkjølen fra Kongsberg er opptatt av å ta vare på helsen. Sunn mat og trening er derfor en naturlig del av hverdagen hans. I tillegg bruker han VigroVital, og opplever at det gjør ham godt.

– Hele livet har jeg vært opptatt av å spise sunt, og lager så og si all mat fra bunnen av. Når jeg bruker VigroVital er det fordi det gir meg mer overskudd og balanse. Jeg føler meg bra og vil gjøre det jeg kan for å fungere best mulig. 

På fritiden driver han med motorsykkelsporten Enduro, og kjører på bane i skog og mark. Han konkurrerer, og tenker at det er viktig å ha det gøy!

– Stadig hører jeg fra andre som både er yngre og eldre enn meg at de føler seg slitne og trøtte. Det er noe jeg ikke kjenner meg igjen i, ettersom jeg nå har mye overskudd. Jeg tror at det å leve sunt med mat og aktivitet, og den hverdagslige bruken av kosttilskudd er årsaken til det!

-Jeg orker mer og holder ut lenger

Holder seg sterk med VigroVital

Et kosttilskudd spesielt designet for menn? Jo, det måtte jeg jo teste ut!, sier Thore Therkelsen. Han er opptatt av å ta vare på helsa, og etter hvert som han blir eldre merker han tydelig hvor viktig det er. 

– Jeg har gjennom mange år vært kunde hos NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AS, som har utviklet VigroVital, og vet at dere har solide og gode produkter som jeg stoler på. Det at det er norskprodusert er for meg personlig en stor trygghet. Jeg føler meg trygg med god effekt! 

– VigroVital gir meg mer overskudd, og jeg mener bestemt at det bidrar til at jeg har mer energi, og orker mer.

Holder seg sterk med norskutviklede VigroVital

- Kroppen kjennes fit for fight

Rockeprinsen vil bevare det mannlige

Leffe Carlsson, også kjent som “Sveriges Rockeprins” er storfornøyd etter å ha brukt VigroVital over flere år. For ham er det viktig at kroppens funksjoner blir ivaretatt og at han holder seg godt både fysisk og psykisk. 

– Jeg har brukt VigroVital jevnt i et par år nå. Tross min alder på 70+, kjennes kroppen helt “fit for fight”. Håret mitt vokser, noe det ikke har tidligere på flere år. 

Samtidig er det jo det der med det mannlige… 😉

Derfor fortsetter jeg selvfølgelig med VigroVital og musikken, som startet det hele.

Rockeprinsen vil bevare det mannlige

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med alderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!