Bli kvitt kulemagen

Få større muskler og bedre potens på kjøpet!

For lave testosteronnivåer kan gi deg kulemage
Lave testosteronnivåer gjør at du lettere legger på deg rundt magen

Ølmage, hengevom eller pappakropp. Kjært barn har mange navn. Men det å ha vommen på utstilling er hverken særlig maskulint eller bra for helsa. Til tross for et sunt kosthold og innsats på treningsfronten, kan kulemagen være vanskelig å bli kvitt. Men hva er grunnen til at menns kroppsfett har en tendens til å samle seg nettopp rundt magen? Vi viser deg hva du kan gjøre for å bli kvitt det farlige bukfettet fortere. 

Kulemagen kommer med alderen

Mens kvinners fett hovedsakelig setter seg rett under huden og fordeler seg på flere kroppsdeler, har menn en tendens til å lagre fett i mageregionen. Selv menn som er slanke, får ofte en tydelig mage når de passerer 40. Dette har sammenheng med kjønnshormonet testosteron, som påvirker reguleringen fettfordeling, muskelmasse og styrke, samt seksualdrift og humør. 
 

Når menn blir eldre, begynner testosteronnivåene deres naturlig å synke. Denne prosessen starter vanligvis i midten av 30-årene og fortsetter gradvis gjennom livet. Reduserte testosteronnivåer kan påvirke fettfordelingen i kroppen og føre til økt ansamling av magefett. 

Menn mister 1 % av testosteronet hvert år fra fylte 30. Ved 60-års alder kan nivået være halvvert.

Mindre testosteron gir større kulemage av flere grunner. For det første spiller testosteron en rolle for forbrenningen. Forskning viser at høyere testosteronnivåer kan øke metabolismen, noe som gjør at du forbrenner mer energi og lagrer mindre fett. For det andre påvirker testosteronnivået muskelmassen din. Jo større muskler du har, jo mer energi forbrenner du, selv når du hviler.

Når testosteronnivåene synker med alderen blir det altså lettere å legge på seg fett og vanskeligere å bygge muskler. Det betyr ikke nødvendigvis at kulemagen vokser seg stor over natta, men mindre muskelmasse fører til dårligere forbrenning. Dette innebærer at du sannsynligvis legger på deg, selv om du spiser og trener akkurat som vanlig. 

Kilde: Traish, A. M. (2014). Testosterone and weight loss: the evidence. Current Opinion in Endocrinology, Diabetes, and Obesity, 

Mer muskler, bedre sexlyst og mindre fett

VigroVital er et naturlig kosttilskudd, med virkestoffer for testosteronnivå, energi og muskler. VigroVital inneholder blant annet ginseng, i tillegg til Schichisandra og Rosenrot, som kan ha en positiv effekt på testosteronnivåene hos menn.

Ginseng har blitt brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk medisin, blant annet for sin positive effekt på testosteronnivåene hos menn. Flere forskningsartikler (National Library of Medicine) bekrefter denne sammenhengen. I en studie som tok for seg testosteronnivå og seksualfunksjon, testet forskere 587 menn med potensproblemer. I 12 uker fikk halvparten av mennene ginseng, mens de andre fikk placebo. Ginseng-gruppen opplevde betydelig forbedring i potens og større tilfredshet under samleie sammenlignet med placebo-gruppen.

I tillegg inneholder VigroVital Schisandra, Rosenrot og Grønn Te. Dette blir en kraftfull blanding. For optimal effekt er VigroVital tilsatt sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet. 

VigroVital i kombinasjon med et sunt kosthold og tilstrekkelig med trening, kan bidra til å opprettholde et sunt testosteronnivå slik at du opplever mer energi og bedre utholdenhet, økt muskelmasse, bedre sexlyst og redusert fettprosent.

VigroVital har hjulpet tusenvis av menn som sliter med lavt testosteronnivå. Over 92 000 har prøvd, og hele 9 av 10 velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre.

Viser de yngre hvem som er sjefen på motorsykkelbanen

Konkurrerer på motorsykkel - VigroVital gir overskudd

– Jeg konkurrerer, og tenker at det er viktig å ha det gøy! Jeg tror at det å leve sunt med mat og aktivitet, og den hverdagslige bruken av kosttilskudd er årsaken til det, sier Dan Lindkjølen fra Kongsberg. 

På fritiden konkurrerer han i motorsykkelsporten Enduro, og er avhengig av at formen er på topp.

Stadig hører jeg fra andre som både er yngre og eldre enn meg at de føler seg slitne og trøtte. Det er noe jeg ikke kjenner meg igjen i, ettersom jeg nå har mye overskudd.

Det å ta vare på helsen er viktig for Dan. VigroVital er en naturlig del av hans helseregime. 

– Hele livet har jeg vært opptatt av å spise sunt, og lager så og si all mat fra bunnen av. Når jeg bruker VigroVital er det fordi det gir meg mer overskudd og balanse. Jeg føler meg bra og vil gjøre det jeg kan for å fungere best mulig. 

Testosteron booster forbrenning og muskelmasse

Testosteron er en kraftig alliert i kampen mot kulemage og det skumle bukfettet! Høyere testosteronnivåer kan hjelpe menn med å bygge muskler og øke forbrenningen, noe som resulterer i en bedre fettfordeling og redusert fettlagring. I tillegg minsker du risikoen for helseproblemer knyttet til bukfett.

Hvis du allerede har fått kulemage har du et kaloriinntak som er for høyt i forhold til det du forbrenner. Første skritt er å justere kaloriinntaket ved å spise sunnere og mindre. Men det er også viktig å bygge muskler – jo større muskelmasse, jo høyere forbrenning. Forskning viser at tunge vektløftingsøvelser gir testosteron et solid løft. Og husk å få i deg nok magnesium for å sikre topp muskelfunksjon.

Det å ha tilstrekkelige testosteronnivåer kan gjøre prosessen med å bli kvitt magen enklere og mer effektiv. Et naturlig kosttilskudd som bidrar til sunne testosteronnivåer kan påvirke energinivået og muskelmassen positivt. Ved å opprettholde tilstrekkelige testosteronnivåer, blir det lettere å bygge muskler og opprettholde en sunn forbrenning, noe som hjelper deg med å kontrollere bukfett og redusere risikoen for relaterte helseproblemer.

VigroVital - en bestselger for STERKE og SUNNE menn!

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!