Mann 40+: Slik bygger du muskler raskere

VigroVital for mer testosteron
Testosteron er kraften som gjør en mann til en mann

Bli en kraftigere, mer maskulin versjon av deg selv med styrketrening! For oss menn over 40 år kan det være utfordrende å oppnå raske resultater, men disse tipsene kan hjelpe deg med å bygge muskler, øke forbrenningen og forsterke din naturlige testosteronproduksjon.

Mindre testosteron - vanskeligere å bygge muskler

Aldring påvirker testosteronnivåer, og dermed også muskelmasse. Menn i 20-årene er på toppen av sin testosteronproduksjon.

Imidlertid begynner nivåene å avta når de runder 30, og denne nedgangen fortsetter gradvis med alderen. Når menn passerer 40, begynner mange å kjenne på symptomene –  sexlysten kan avta, humøret blir mer ustabilt og det blir vanskeligere å opprettholde en sunn vekt. Med årene blir det lettere å legge på seg fett og vanskeligere å bygge muskler

Testosteronnivå

Menn mister 1 % av testosteronet hvert år fra fylte 30. Ved 60-års alder kan nivået være halvvert. Så hva kan du gjøre?

Styrketreningen som booster testosteron

Hvis målet ditt er å bli større og sterkere, er det viktig å belaste musklene regelmessig gjennom styrketrening. Når du løfter tunge vekter, blir musklene aktivert, og kroppen reagerer ved å øke kapasiteten i de involverte muskelgruppene. Fokuser på  store muskelgrupper som bein, bryst og rygg, da dette vil gi en mer effektiv trening. Øvelser som markløft, knebøy og benkpress er bra. 

Forskning viser at tyngre vektløftingøvelser er den mest effektive måten å booste testosteron. Når muskelmassen øker, øker også kroppens evne til å produsere testosteron. Når du driver med styrketrening er det viktig at du får i deg nok magnesium. Dette mineralet bidrar til normal muskelfunksjon, samt reduserer tretthet og utmattelse. 

HIIT- for mer testosteron og eksplosiv muskelvekst

Høyintensitets intervalltrening (HIIT), er en treningsform som innebærer å utføre korte perioder med høy intensitet etterfulgt av kortere perioder med hvile eller lav intensitet. Denne typen trening har vist seg å ha en positiv effekt på testosteronnivåene.

Når du gjør HIIT, presser du kroppen til å jobbe hardt i korte perioder, noe som fører til økt blodgjennomstrømning og oksygentilførsel til musklene. Dette kan stimulere frigjøringen av ulike hormoner, inkludert testosteron og veksthormon, som begge er viktige for muskelvekst og reparasjon. HIIT er slitsomt. Husk at energi-vitaminet B3 er viktig for den normale energiomsetningen i kroppen, og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Mer muskler, bedre sexlyst og mindre fett

VigroVital er et naturlig kosttilskudd, med virkestoffer for testosteronnivå, energi og muskler. En av hovedingrediensene er ginseng, som kan ha en positiv effekt på testosteronnivåene hos menn. I kombinasjon med Schisandra, Rosenrot og Grønn Te, blir dette en kraftfull blanding. For optimal effekt inneholder VigroVital sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

VigroVital i kombinasjon med et sunt kosthold og tilstrekkelig med trening, kan bidra til å opprettholde et sunt testosteronnivå slik at du opplever mer energi og bedre utholdenhet, økt muskelmasse, bedre sexlyst og redusert fettprosent.

VigroVital har hjulpet tusenvis av menn som sliter med lavt testosteronnivå. Over 92 000 har prøvd, og hele 9 av 10 velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre.

VigroVital - en bestselger for STERKE menn!

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!