Ereksjonsproblemer? Slik reiser du deg igjen.

Design uten navn (51)

Forskning viser at Ginseng kan bidra til bedre ereksjonsevne.

Er du en mann som ønsker å opprettholde maskuliniteten og et godt seksualliv uansett alder? Ereksjonssvikt kan være en utfordring for mange menn, og det kan påvirke selvfølelsen og forholdet til partneren. Men det finnes håp! Ved å bruke naturens egne potensmidler, kan du få tilbake din maskulinitet og oppleve gledene ved et bedre seksualliv. Les videre for å lære mer om hvordan naturlige midler som ginseng, schisandra, rosenrot og grønn te, kan få din maskuline styrke og prestasjonsevne opp og stå. 

Ta kontroll over din egen maskulinitet

Testosteron er det viktigste mannlige kjønnshormonet, og det spiller en avgjørende rolle i utviklingen av vårt reproduktive system og seksuelle funksjon. Og ja, det stimulerer også produksjonen av nitrogenoksid, som igjen utvider blodårene i penis og gir oss den gode ereksjonen vi gjerne vil skal vare.

Men fra midten av 30-årene, begynner testosteronnivået å gradvis synke. Ved 60-års alder kan du ha mistet halvparten av det testosteronet du hadde da du var på topp. Derfor er det kanskje ikke så rart at de fleste menn opplever perioder i livet der ereksjonen svikter. Det er estimert at rundt hele 30 prosent av nordmenn over 40 år har en form for ereksjonsproblem.

Jo eldre vi blir, desto større er sjansen for at vi opplever ereksjonsproblemer på grunn av den naturlige nedgangen i testosteronnivået. Men det er ingen grunn til å gi opp håpet om et godt seksualliv for det. Ereksjonsproblemer kan behandles på en naturlig måte ved å bruke noen av de beste naturlige midlene som finnes.

Prøv naturens egen ereksjonsforsterker

Vigro Vital

I over 2000 år har ginseng blitt brukt som et middel til å forbedre seksuell ytelse i tradisjonell kinesisk medisin.

Ginseng inneholder stoffer som kan bidra til økt produksjon av nitrogenoksid i kroppen, som igjen kan øke blodstrømmen til penis og forbedre ereksjonsevnen. Ginseng kan også bidra til å redusere stress og øke energinivået, noe som kan være gunstig for seksuell funksjon.

Flere studier bekrefter det de kineserene har visst i tusenvis av år.  National Library of Medicine publiserte nylig flere forskningsartikler som tar for seg effekten ginseng har på ereksjon.

Resultatene sjokkerte forskerne med en tydelig forskjell

Gruppen som inntok ginseng viste til en tydelig forbedring av ereksjonsevnen. Sammenlignet med placebo-gruppen var resultatet signifiktant. De som tok ginseng rapportere om en sterk og mer tydelig evne til å ha samleie, i tillegg til høyere generell tilfredshet.

Ginseng kan altså bidra til å opprettholde det gode seksuelle samlivet. I VigroVital får du 50 mg panax ginseng per anbefalt dosering.

Potens som varer...

Regelmessig seksuell aktivitet er viktig for din fysiske og psykiske helse. Faktisk er det slik at regelmessige ereksjoner bidrar til å opprettholde god blodgjennomstrømning til penis, noe som virker forebyggende for utvikling av ereksjonsproblemer på et senere tidspunkt.

Nå er du allerede kjent med hvordan ginseng kan bidra til å opprettholde en normal testosteronbalanse og hjelpe deg å prestere bedre seksuelt. I kosttilskuddet VigroVital finner du en rekke andre naturlige ingredienser, som bygger opp om din potens. 

Schisandra og rosenrot er adaptogener som kan bidra til å øke energinivået, redusere stress og forbedre seksuell funksjon. Grønn te inneholder epigallocatechin gallate (EGCG), som kan bidra til å øke produksjonen av testosteron.

Vitamin B3, også kjent som niacin, kan bidra til å øke blodstrømmen og redusere betennelse i kroppen, som igjen kan bidra til å forbedre seksuell funksjon. Magnesium, sink og selen er viktige mineraler for produksjonen av testosteron, og mangel på disse mineralene kan føre til en reduksjon i testosteronnivå og potens. Samlet kan disse naturlige midlene bidra til å øke testosteronnivået og forbedre seksuell funksjon hos menn på en naturlig måte.

 

Forsterk potensen din i dag!

Hvis du vil ta tilbake kontrollen over seksuallivet ditt og få tilbake potensen, trenger du ikke lete lenger enn VigroVital! Vårt bestselgende kosttilskudd for menn bidrar til et normalt testosteronnivå på en helt naturlig måte, slik at du kan nyte et bedre seksualliv uten å bekymre deg for bivirkninger. Tusenvis av norske menn har allerede opplevd fordelene med VigroVital. Så hva venter du på? Ta tilbake potensen i livet ditt og prøv VigroVital gratis* i 30 dager.

Det er ikke uten grunn at enkelte av ingrediensene i VigroVital i sin tid ble forbudt å bruke av munkene i kloster.

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!