Slik blir du kvitt kulemagen

For lave testosteronnivåer kan gi deg kulemage
Lave testosteronnivåer gjør at du lettere legger på deg rundt magen

Til tross for et sunt kosthold og innsats på treningsfronten, kan kulemagen være vanskelig å bli kvitt. Men hva er grunnen til at menns kroppsfett har en tendens til å samle seg nettopp rundt magen? Vi viser deg hva du kan gjøre for å bli kvitt det farlige bukfettet fortere. 

Kulemagen kommer med alderen

Det er en sammenheng mellom alder, testosteron og kulemage hos menn.
Testosteronnivået hos menn begynner å falle fra 30-årsalderen, og denne gradvise nedgangen fortsetter resten av livet. Dette er en naturlig del av aldringsprosessen.

Testosteron har en rekke effekter på kroppen, inkludert regulering av muskelmasse, fettfordeling og metabolisme.

Lavt testosteronnivå er assosiert med økt risiko for kulemage.

Menn mister 1 % av testosteronet hvert år fra fylte 30. Ved 60-års alder kan nivået være halvvert.

Mindre testosteron gir større kulemage av flere grunner:

  1. Testosteron påvirker forbrenningen. Forskning viser at høyere testosteronnivåer kan øke metabolismen, noe som gjør at du forbrenner mer energi og lagrer mindre fett.

  2. Testosteron påvirker  muskelmasse. Jo større muskler du har, jo mer energi forbrenner du, selv når du hviler.

  3. Testosteron reduserer aktiviteten til enzymet  lipoproteinlipase (LPL). LPL er ansvarlig for å bryte ned fettsyrer slik at de kan tas opp av fettceller. Når LPL-aktiviteten er redusert, er det mer sannsynlig at fett vil bli lagret rundt magen.

 

Når testosteronnivåene synker med alderen blir det altså lettere å legge på seg fett og vanskeligere å bygge muskler.

Det betyr ikke nødvendigvis at kulemagen vokser seg stor over natta, men mindre muskelmasse fører til dårligere forbrenning.

Dette innebærer at du sannsynligvis legger på deg, selv om du spiser og trener akkurat som vanlig. 

Kilde: Traish, A. M. (2014). Testosterone and weight loss: the evidence. Current Opinion in Endocrinology, Diabetes, and Obesity, 

Virker for 9 av 10

VigroVital har hjulpet tusenvis av menn som sliter med lavt testosteronnivå. Over 92 000 har prøvd, og hele 9 av 10 velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre.

Vigro Vital for sunne testosteronnivåer
Bygger muskler med Vigro Vital

Et kosttilskudd spesielt designet for menn? Jo, det måtte jeg jo teste ut!

Jeg er opptatt av å ta vare på helsa, og har gjennom mange år vært kunde hos Vision Healthcare, som har utviklet VigroVital, og vet at dere har solide og gode produkter som jeg stoler på.

Det at det er norskprodusert er for meg personlig en stor trygghet. Jeg føler meg trygg og får god effekt! 

VigroVital gir meg mer overskudd, og jeg mener bestemt at det bidrar til at jeg har mer energi, og orker mer.

Thore Therkelsen

Mer muskler, bedre sexlyst og mindre fett

Ginseng har blitt brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk medisin, blant annet for sin positive effekt på testosteronnivåene hos menn. Flere forskningsartikler (National Library of Medicine) bekrefter denne sammenhengen. I en studie som tok for seg testosteronnivå og seksualfunksjon, testet forskere 587 menn med potensproblemer. I 12 uker fikk halvparten av mennene ginseng, mens de andre fikk placebo. Ginseng-gruppen opplevde betydelig forbedring i potens og større tilfredshet under samleie sammenlignet med placebo-gruppen.

VigroVital er et naturlig kosttilskudd, med virkestoffer som ginseng, Schichisandra og Rosenrot, som kan ha en positiv effekt på testosteronnivåene hos menn.

Ved å opprettholde et sunt testosteronnivå kan du oppleve økt muskelmasse, bedre sexlyst og redusert fettprosent.

 

VigroVital - en bestselger for STERKE og SUNNE menn!

Det å ha tilstrekkelige testosteronnivåer kan gjøre prosessen med å bli kvitt magen enklere og mer effektiv.  Ved å opprettholde tilstrekkelige testosteronnivåer, blir det lettere å bygge muskler og opprettholde en sunn forbrenning.

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!