Slik fant Leffe (75) tilbake manndommen

Leffe - VigroVital

Med alderen følger nye overraskelser og plager knyttet til kropp og helse. For mange tærer det både på psyken og det fysiske.

1 av 3 nordmenn opplever potensproblemer etter fylte 40

Ereksjon og potensproblemer forekommer når mannen har vanskeligheter med å oppnå eller opprettholde en ereksjon. Oppstår problemet over en lenger tidsperiode kan det både føles litt flaut og ubehagelig å snakke om. Ifølge en undersøkelse av RFSU viser deg seg at ereksjonsproblemer kan gi lav selvtillit, nedstemthet og usikkerhet i parforholdet. De fleste opplever ulike episoder i livet der ereksjonen svikter. For en god del blir det et vedvarende problem som både tærer på det psykiske og det fysiske. Det er estimert at rundt 30 prosent av nordmenn over 40 år har mer eller mindre en form for ereksjonsproblem. Av disse har rundt 10 prosent komplett ereksjonssvikt.

Heldigvis finnes det ulike løsninger på problemet, og måter man kan minske sjansen for å få ereksjonsproblemer.

Slik fant hele Sveriges Rockeprins tilbake manndommen

LeffeVigroVital

Artisten Leffe Carlsson, også kalt hele Sveriges Rockeprins, forteller at han er stor fornøyd etter å ha brukt VigroVital over flere år. Med en alder på 75 år er det for han viktig at kroppens funksjoner blir ivaretatt og at han holder seg godt både fysisk og psykisk. 

– Jeg har brukt VigroVital jevnt i et par år nå. Tross min alder på over 70 år, kjennes kroppen helt “fit for fight”. Utrolig nok har håret også begynt å vokse igjen. Det har det ikke gjort på mange år.

Dette forteller Leffe, før han fortsetter:

– Samtidig er det jo det der med det mannlige.. 😉 

 

LeffeVigroVital

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hold ut lenger og bevar styrken

Testosteron omtales som det viktigste mannlige kjønnshormonet. Med alderen synker nivået av testosteron hos menn. Kroppens naturlige produksjon starter allerede å synke i 30-årene. Etter fylte 40 er nivået estimert til å synke med omtrent 2% hvert år. I 60-års alderen kan man ha mistet så mye som 50% av testosteronnivået i kroppen. Det kan dessverre medføre flere ulemper.

Et lavt testosteronnivå kan bidra til tap av muskelmasse, økt fettprosent og mannebryst, potensproblemer, svekket sexlyst, dårlig hukommelse og nedstemthet.

En av de viktigste ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivåVed å i vareta testosteronnivået opprettholder man blant annet muskelmassen, sexlysten, evnen for ereksjon og den dype klangen i stemmen. For mange er nivået av testosteron svaret på det å være mann.

Leffe Carlsson (70+) har fått mange gode helseeffekter av VigroVital. For han er det en selvfølge å fortsette med VigroVital.

Finn tilbake og ivareta manndommen du også! Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager!

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!