Sliter du med ereksjon?

VigroVital

Nye undersøkelser viser til at cirka 30 prosent av menn over 40 år har mer eller mindre ereksjonsproblemer.

Et vanlig problem som det snakkes for lite om

Ereksjon og potensproblemer forekommer når mannen har vanskeligheter med å oppnå eller opprettholde en ereksjon. Oppstår problemet over en lenger tidsperiode kan det både føles litt flaut og ubehagelig å snakke om. Ifølge en undersøkelse av RFSU viser deg seg at ereksjonsproblemer kan gi lav selvtillit, nedstemthet og usikkerhet i parforholdet. De fleste opplever ulike episoder i livet der ereksjonen svikter. For en god del blir det et vedvarende problem som både tærer på det psykiske og det fysiske. Det er estimert at rundt 30 prosent av nordmenn over 40 år har mer eller mindre en form for ereksjonsproblem. Av disse har rundt 10 prosent komplett ereksjonssvikt.

Heldigvis finnes det ulike løsninger på problemet, og måter man kan minske sjansen for å få ereksjonsproblemer.

Årsaker til problemet

– Lave testosteronnivåer som kan føre til redusert sexlyst og evne
– Redusert blodstrøm til penis
– Nevrologiske plager
– Endokrine plager
– Psykologiske årsaker
– Operasjon i underlivet eller strålebehandling
– Bivirkning av visse legemidler

En annen årsak til ereksjonsproblemer kan være lave nivåer av testosteron i blodet. Lavt testosteronnivå kan svekke både sexlysten og ereksjonsevnen.

Menn mister 1 % av testosteronet hvert år fra fylte 30. Ved 60-års alder kan nivået være halvvert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

VigroVital

Bevar styrken og hold ut lenger

Testosteron omtales som det viktigste mannlige kjønnshormonet.

Med alderen synker testosteronnivået. Kroppens naturlige produksjon av testosteron starter allerede å synke i 30-årene. Etter fylte 40 er nivået estimert til å synke med omtrent 2% hvert år. I 60-års alderen kan man ha mistet så mye som 50% av testosteronnivået i kroppen. Det kan dessverre medføre flere ulemper.

Menn med lavt nivå av testosteron har som oftest lavere sexlyst, redusert ereksjonsevne, føler seg slitne og risikerer å miste muskel- og benmasse. Samtidig er det ikke uvanlig å føle seg nedstemt, og man kan feiltolke lavt testosteronnivå for å være en form for depresjon.

Ved å i vareta testosteronnivået opprettholder man blant annet muskelmassen, sexlysten, evnen for ereksjon og den dype klangen i stemmen. For mange er nivået av testosteron svaret på det å være mann.

Ikke fortsett et liv uten energi og den gode følelsen av å være mann. Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager! 

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!