Tydelig resultater på bedret potensevne og utholdenhet

SPIS DETTE HVER DAG, OG bevar manndommen

Testosteronnivået synker hvert år og manndommen svekkes

Testosteron omtales som det viktigste mannlige kjønnshormonet. Med alderen synker testosteronnivået. Kroppens naturlige produksjon av testosteron starter allerede å synke i 30-årene. Etter fylte 40 er nivået estimert til å synke med omtrent 2% hvert år. I 60-års alderen kan man ha mistet så mye som 50% av testosteronnivået i kroppen. Det kan dessverre medføre flere ulemper.

Menn med lavt nivå av testosteron har som oftest lavere sexlyst, redusert ereksjonsevne, føler seg slitne og risikerer å miste muskel- og benmasse. Samtidig er det ikke uvanlig å føle seg nedstemt, og man kan feiltolke lavt testosteronnivå for å være en form for depresjon.

Fant tilbake manndommen

Artisten Leffe Carlsson på 75 år forteller at han er stor fornøyd etter å ha brukt VigroVital over flere år. For han er det viktig at kroppens funksjoner er ivaretatt og at han holder seg godt både fysisk og psykisk. 

– Jeg har brukt VigroVital jevnt i et par år nå. Tross min alder på 75, kjennes kroppen helt «fit for fight». Utrolig nok har håret også begynt å vokse igjen. Det har det ikke gjort på mange år.

Samtidig er det jo det der med det mannlige.. 😉 

Leffe Carlsson (75) har fått mange gode helseeffekter. For han er det en selvfølge å fortsette med VigroVital.

LeffeVigroVital

Hva inneholder dette kosttilskuddet?

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. VigroVital inneholder virkestoffer som har dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen din. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå og vitamin B3 bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar magnesium til normal muskelfunksjon.

VigroVital er vår bestselger for menn. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. 

PS! Det er ikke uten grunn at enkelte av ingrediensene i VigroVital i sin tid ble forbudt å bruke av munkene i klosteret.

Arne Thuresson føler seg mer energisk og livlig

Arne Thuresson

«Jeg føler meg mer energisk og vital med VigroVital».

Arne Thuresson er en 68 år gammel mann som nå er pensjonist og vier fritiden til sine interesser, blant annet trav, hest og bowling. 

Han har abonnert på VigroVital siden 2019, og bestemte seg for å prøve fordi han ville ha litt mer energi. Etter å ha prøvd la han merke til en positiv effekt, og forteller at han føler VigroVital er bra for ham. Han føler seg mer våken og livskraften er tilbake. Samtidig opplever han at han holder seg mye bedre frisk og blir ikke like lett forkjølet, selv om de rundt han er syke.

Arne liker å være fast kunde av VigroVital og synes det er flott å få kosttilskuddet hans regelmessig i tide direkte i postkassen. Hvis han måtte bestille hver gang eller gå ut å kjøpe på apoteket, forteller han at han hadde nok glemt det, og dermed ikke fått like godt utbytte. 

Hvorfor bruke dette kosttilskuddet?

Dan LindkjolenDan Lindkjølen fra Kongsberg forteller at han er opptatt av å ta vare på helsen. Sunn mat og trening er derfor en naturlig del av hverdagen hans. I tillegg bruker han VigroVital, og opplever at det gjør han godt.

«Hele livet har jeg vært opptatt av å spise sunt, og lager så og si all mat fra bunnen av. Når jeg bruker VigroVital er det fordi det gir meg mer overskudd og balanse. Jeg føler meg bra og vil gjøre det jeg kan for å fungere best mulig. 

På fritiden driver jeg med motorsykkelsporten Enduro, der jeg kjører på bane i skog og mark. Jeg konkurrerer, og tenker at det er viktig å ha det gøy! Stadig hører jeg fra andre som både er yngre og eldre enn meg at de føler seg slitne og trøtte. Det er noe jeg ikke kjenner meg igjen i, ettersom jeg nå har mye overskudd. Jeg tror at det å leve sunt med mat og aktivitet, og den hverdagslige bruken av kosttilskudd er årsaken til det!»

– Dan Lindkjølen, Kongsberg

Thore Therkelsen

Jeg holder ut lenger og orker mer

Et kosttilskudd spesielt designet for menn? Jo, det måtte jeg jo teste ut!
Jeg er opptatt av å ta vare på helsa, og etter hvert som man blir eldre merker man jo mer og mer hvor viktig det er. Jeg har gjennom mange år vært kunde hos NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AS, som har utviklet VigroVital, og vet at dere har solide og gode produkter som jeg stoler på.

Det at det er norskprodusert er for meg personlig en stor trygghet. Jeg føler meg trygg med god effekt! 

VigroVital gir meg mer overskudd, og jeg mener bestemt at det bidrar til at jeg har mer energi, og orker mer.

-Thore Therkelsen

Blir med alderen et problem for mange

Ereksjonsproblemer forekommer når mannen har vanskeligheter med å oppnå eller opprettholde en ereksjon. Dersom problemet oppstår over en lenger tidsperiode kan det både føles litt flaut og ubehagelig å snakke om. Ifølge en undersøkelse av RFSU viser deg seg at ereksjonsproblemer kan gi lav selvtillit, nedstemthet og usikkerhet. Det kan også gi problemer i parforholdet for begge parter. De fleste menn opplever ulike episoder i livet der ereksjonen svikter. For en god del blir det et vedvarende problem som både tærer på det psykiske og det fysiske. Det er estimert at rundt hele 30 prosent av nordmenn over 40 år har mer eller mindre en form for ereksjonsproblem. Av disse har rundt 10 prosent komplett ereksjonssvikt.

Hemmeligheten i VigroVital

Testosteron er en av tingene som spiller inn på menns libido. Testosteronnivået synker naturlig med alderen, og libido i takt med det. Noen opplever også problemer med ereksjon og potens allerede i begynnelsen av 40-årene. Rosenrot i VigroVital kan fremme potensen. Selen i VigroVital bidrar til normal utvikling og modning av sædceller.

Vitamin B3 bidrar til en normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. Magnesium bidrar til en normal muskelmasse og ivaretar musklene. En av de viktige ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå

Vi vil også fortelle deg om

Norskprodusert tilskudd som bevarer manndommen!

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Vigro Vital

Forskning viste til tydelig bedre potensevne hos menn.

Forskning med tydelige resultater på bedret ereksjonsevne

National Library of Medicine publiserte nylig flere forskningsartikler som tar for seg effekten ginseng har på ereksjon, også kalt potensen. Testen ble utført over et intervall på 12 uker, utført som en blindtest. Totalt var det 587 menn fra 20 til 70 år med alt fra mild til moderate ereksjonsproblemer som deltok. Deltagerne ble delt inn i to grupper. Den ene gruppen fikk uvitene en placebo-pille, mens den andre fikk anbefalt dose ginseng.  

Resultatene sjokkerte forskerne

Gruppen som inntok ginseng viste til en tydelig forbedring av ereksjons og potensevnen. Sammenlignet med placebo-gruppen var resultatet signifiktant. Deltagerne som inntok ginseng rapportere om en sterk og mer tydelig evne til å ha samleie, sammenlignet med placebo-gruppen. Samtidig meldte deltagerne om en mer tilfredshet.

Forskerne konkluderte med en tydelig forbedret forskjell på potensevnen og tilfredsheten.

Naturens svar på viagra

Ginseng er en urt som har blitt brukt som et naturmiddel i over flere tusen år og anses som en folkemedisin i Kina. Navnet betyr «menneskerot», og brukes som et helsebringende middel. Urten anses for å gi økt utholdenhet, redusere ereksjonsproblemer og gi et langt liv. Den første kilden hvor ginseng blir omtalt som legemiddel er fra 196 e.kr. Urten stammer fra østlige Russland, Mandsjuri og Korea. I dag dyrkes Ginseng over store deler av Asia.

Ginseng kan hjelpe mot ereksjonssvikt ved at urten forbedrer blodstrømmen, lungefunksjonen og virker antiinflammatorisk. Urten opprettholder det gode seksuelle samlivet. I VigroVital får du 50 mg panax ginseng per anbefalt dosering. 

Rosenrot er en urt som har vært mye brukt i Asia og Øst-Europa. Urten kan gi en positiv effekt på energinivået og overskudd, som igjen kan påvirke sexlysten. Ved potensproblemer kan rosenrot virke støttende, og kan dermed forbedre ereksjonsmuligheten. Ved å innta daglig dose av VigroVital får du 50 mg rosenrot.

Bevarer testosteronnivået

En av de viktige ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå. Et lavt testosteronnivå kan gi tap av muskelmasse, økt fettprosent og mannebryst, svekket sexlyst og dårlig hukommelse og nedstemthet.

Bestselger for menn

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Over 92 000 menn i norden har testet VigroVital. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. VigroVital er vår bestselger for menn!

Vigro Vital

Ikke fortsett et liv uten energi og den gode følelsen av å være mann.
Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager!

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!