Dokumentert effekt:

SPIS DETTE HVER DAG OG FÅ TILBAKE LYSTEN

Aldring er en naturlig prosess, men det betyr ikke at du skal miste gnisten! Testosteronnivået  reduseres med alderen, noe som påvirker muskelmasse, hårvekst, seksuell funksjon, og mental helse. Men her kommer VigroVital inn i bildet. Tusenvis av menn har allerede opplevd den transformative kraften: Over 92 000 har prøvd – og et overveldende flertall på 9 av 10 fortsetter, og anbefaler det til andre. 

Potensproblemer rammer 1 av 4

Testosteron er et viktig hormon som har en direkte innvirkning på mannens potens, da det bidrar til sexlyst og evnen til å oppnå og opprettholde en ereksjon. En reduksjon i testosteronnivået, som ofte skjer med aldring, kan derfor føre til nedsatt potens og seksuell funksjon.

Det er helt normalt at menn på et tidspunkt i livet kan oppleve plager med potens og ereksjon. Da er det viktig å adressere disse, før konsekvensene blir for store. Ifølge en studie utført av RFSU, kan potensproblemer påvirke selvfølelse, humør og sikkerheten i et parforhold.

Statistisk sett, sliter omtrent 11 prosent av menn i alderen 35-50 år overfor ereksjonsproblemer. Dette tallet stiger betydelig etter fylte 51 år, der hver fjerde mann rapporterer lignende utfordringer. Dette innebærer at omtrent 290 000 norske menn opplever problemer med ereksjonen.

Ereksjonsproblemer kan manifestere seg på forskjellige måter. Noen menn kan ha vanskeligheter med å initiere samleie, mens andre opplever at potensen ikke varer lenge nok til å fullføre samleie. For noen kan dette problemet være sporadisk. Det viktige å huske er at du ikke er alene, og det finnes hjelp å få.

Halverte testosteronnivåer

Når menn blir eldre, begynner testosteronnivåene deres naturlig å synke. Denne prosessen starter vanligvis i midten av 30-årene og fortsetter gradvis gjennom livet. I 60-årene kan testosteronnivået være så godt som halvert. 

Noen opplever problemer med ereksjon og potens allerede i begynnelsen av 40-årene. Rosenrot i VigroVital kan fremme potensen. Selen i VigroVital bidrar til normal utvikling og modning av sædceller. En av de viktige ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivåMen den virkelige hemmeligheten er ginseng. 

VigroVital
Menn mister 1% av testosteronet hvert år fra fylte 30. I 60års alderen kan nivåene være halvert.
Halvstive-helten

Forskning viste til tydelig bedre potensevne hos menn.

Ny forksning på testosteron - Resultatene sjokkerte

Nye studier bekrefter en sammenheng mellom ginseng og testosteronnivå hos menn. Testosteron er en av tingene som spiller inn på menns libido. Når testosteronnivået synker naturlig med alderen, påvirker dette seksualfunksjonen. 

National Library of Medicine publiserte nylig flere forskningsartikler som tar for seg effekten ginseng har på potens. Testen ble utført over et intervall på 12 uker, og utført som en blindtest. Totalt var det 587 menn mellom 20 og 70 år, med milde til moderate potensproblemer, som deltok. Deltagerne ble delt inn i to grupper. Den ene gruppen fikk uvitende en placebo-pille, mens den andre fikk anbefalt dose ginseng.

Opplevde tydelig bedre ereksjonsevne

Gruppen som inntok ginseng viste til en tydelig forbedring av ereksjons og potensevnen. Sammenlignet med placebo-gruppen var resultatet signifiktant. Deltagerne som inntok ginseng rapportere om en sterk og mer tydelig evne til å ha samleie, sammenlignet med placebo-gruppen. Samtidig meldte deltagerne om mer tilfredshet.

Forskerne konkluderte med en tydelig forbedret forskjell på potensevnen og tilfredsheten.

Naturens svar på viagra

Ginseng er en urt som har blitt brukt som et naturmiddel i over flere tusen år og anses som en folkemedisin i Kina. Navnet betyr «menneskerot», og brukes som et helsebringende middel. Urten anses for å gi økt utholdenhet, redusere ereksjonsproblemer og gi et langt liv. Den første kilden hvor ginseng blir omtalt som legemiddel er fra 196 e.kr. Urten stammer fra østlige Russland, Mandsjuri og Korea. I dag dyrkes Ginseng over store deler av Asia.

Ginseng kan hjelpe mot ereksjonssvikt ved at urten forbedrer blodstrømmen, lungefunksjonen og virker antiinflammatorisk. Urten opprettholder det gode seksuelle samlivet. I VigroVital får du 50 mg panax ginseng per anbefalt dosering. 

Rosenrot er en urt som har vært mye brukt i Asia og Øst-Europa. Urten kan gi en positiv effekt på energinivået og overskudd, som igjen kan påvirke sexlysten. Ved potensproblemer kan rosenrot virke støttende, og kan dermed forbedre ereksjonsmuligheten. Ved å innta daglig dose av VigroVital får du 50 mg rosenrot.

Viser de yngre hvem som er sjefen

Dan Lindkjolen

Jeg konkurrerer, og tenker at det er viktig å ha det gøy! Jeg tror at det å leve sunt med mat og aktivitet, og den hverdagslige bruken av kosttilskudd er årsaken til det, sier Dan Lindkjølen fra Kongsberg. 

På fritiden konkurrerer han i motorsykkelsporten Enduro, og er avhengig av at formen er på topp.

– Stadig hører jeg fra andre som både er yngre og eldre enn meg at de føler seg slitne og trøtte. Det er noe jeg ikke kjenner meg igjen i, ettersom jeg nå har mye overskudd.

Det å ta vare på helsen er viktig for Dan. VigroVital er en naturlig del av hans helseregime. 

– Hele livet har jeg vært opptatt av å spise sunt, og lager så og si all mat fra bunnen av. Når jeg bruker VigroVital er det fordi det gir meg mer overskudd og balanse. Jeg føler meg bra og vil gjøre det jeg kan for å fungere best mulig!

70 + og "fit for fight"

Leffe Carlsson, også kjent som  “Sveriges Rockeprins” er storfornøyd etter å ha brukt VigroVital over flere år. For ham er det viktig at kroppens funksjoner blir ivaretatt og at han holder seg godt både fysisk og psykisk. 

– Jeg har brukt VigroVital jevnt i et par år nå. Tross min alder på 70+, kjennes kroppen helt “fit for fight”. Håret mitt vokser, noe det ikke har tidligere på flere år. 

Samtidig er det jo det der med det mannlige.. 😉 

Derfor fortsetter jeg selvfølgelig med VigroVital og musikken, som startet det hele.

Potent 70-åring!

Mer våken og holder ut lenger!

Arne Thuresson

– Jeg føler meg mer energisk og vital med VigroVital.

Arne Thuresson(68) vier fritiden til sine interesser, trav, hest og bowling. Han har abonnert på VigroVital siden 2019, og startet fordi han ønsket mer energi. Etter å ha prøvd la han merke til en positiv effekt, og forteller at  VigroVital er bra for ham.

Han føler seg mer våken og livskraften er tilbake. Samtidig opplever han at han holder seg mye lengre frisk og ikke blir like lett forkjølet, selv om de rundt ham er syke.

Arne liker å være fast kunde av VigroVital og synes det er flott å få kosttilskuddet regelmessig, direkte i postkassen.

– Hvis jeg måtte bestille hver gang eller gå ut å kjøpe på apoteket, hadde jeg nok glemt det, og dermed ikke fått like godt utbytte, sier han.

Vigro Vital for sunne testosteronnivåer
Ikke redd for å vise muskler!

Opplever god effekt!

Et kosttilskudd spesielt designet for menn? Jo, det måtte jeg jo teste ut!, sier Thore Therkelsen. Han er opptatt av å ta vare på helsa, og etter hvert som han blir eldre merker han tydelig hvor viktig det er. 

– Jeg har gjennom mange år vært kunde hos NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AS, som har utviklet VigroVital, og vet at dere har solide og gode produkter som jeg stoler på. Det at det er norskprodusert er for meg personlig en stor trygghet. Jeg føler meg trygg med god effekt! 

– VigroVital gir meg mer overskudd, og jeg mener bestemt at det bidrar til at jeg har mer energi, og orker mer

Mer muskler, bedre sexlyst og mindre fett

VigroVital er et naturlig kosttilskudd, med virkestoffer for testosteronnivå, energi og muskler. En av hovedingrediensene er ginseng, som kan ha en positiv effekt på testosteronnivåene hos menn. 

I tillegg inneholder VigroVital Schisandra, Rosenrot og Grønn Te. Dette blir en kraftfull blanding. For optimal effekt er VigroVital tilsatt sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet. 

VigroVital i kombinasjon med et sunt kosthold og tilstrekkelig med trening, kan bidra til å opprettholde et sunt testosteronnivå slik at du opplever mer energi og bedre utholdenhet, økt muskelmasse, bedre sexlyst og redusert fettprosent.

VigroVital har hjulpet tusenvis av menn som sliter med lavt testosteronnivå. Over 92 000 har prøvd, og hele 9 av 10 velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre.

Bevar din kraft og energi - les mer om:

Kulemage kommer med alderen

Testosteron er en kraftig alliert i kampen mot kulemage og det skumle bukfettet! Høyere testosteronnivåer kan hjelpe menn med å bygge muskler og øke forbrenningen, noe som resulterer i en bedre fettfordeling og redusert fettlagring. I tillegg minsker du risikoen for helseproblemer knyttet til bukfett.

Hvis du allerede har fått kulemage har du et kaloriinntak som er for høyt i forhold til det du forbrenner. Første skritt er å justere kaloriinntaket ved å spise sunnere og mindre. Men det er også viktig å bygge muskler – jo større muskelmasse, jo høyere forbrenning. Forskning viser at tunge vektløftingsøvelser gir testosteron et solid løft. Og husk å få i deg nok magnesium for å sikre topp muskelfunksjon.

Det å ha tilstrekkelige testosteronnivåer kan gjøre prosessen med å bli kvitt magen enklere og mer effektiv. Et naturlig kosttilskudd som bidrar til sunne testosteronnivåer kan påvirke energinivået og muskelmassen positivt. Ved å opprettholde tilstrekkelige testosteronnivåer, blir det lettere å bygge muskler og opprettholde en sunn forbrenning, noe som hjelper deg med å kontrollere bukfett og redusere risikoen for relaterte helseproblemer.

VigroVital for bedre forbrenning
Testosteron hjelper på forbrenningen
VigroVital for sterke menn

Testosteron gir større muskler

Slik bygger du muskler raskere

Aldring påvirker testosteronnivåer, og dermed også muskelmasse. Menn i 20-årene er på toppen av sin testosteronproduksjon.

Imidlertid begynner nivåene å avta når de runder 30, og denne nedgangen fortsetter gradvis med alderen. Når menn passerer 40, begynner mange å kjenne på symptomene –  sexlysten kan avta, humøret blir mer ustabilt og det blir vanskeligere å opprettholde en sunn vekt. Med årene blir det lettere å legge på seg fett og vanskeligere å bygge muskler.

For sunne og sterke menn

VigroVital i kombinasjon med et sunt kosthold og tilstrekkelig med trening, kan bidra til å opprettholde et sunt testosteronnivå slik at du opplever mer energi og bedre utholdenhet, økt muskelmasse, bedre sexlyst og redusert fettprosen

Forskning viser at tyngre vektløftingøvelser er den mest effektive måten å booste testosteron. Når muskelmassen øker, øker også kroppens evne til å produsere testosteron. Husk at magnesium bidrar til normal muskelfunksjon, samt reduserer tretthet og utmattelse.

Naturlig testosteronbombe

En av de viktige ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå. Et lavt testosteronnivå kan gi tap av muskelmasse, økt fettprosent og mannebryst, svekket sexlyst og dårlig hukommelse og nedstemthet.

Bestselger for sunne og sterke menn

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Over 92 000 menn i norden har testet VigroVital. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. VigroVital er vår bestselger for menn!

VigroVital: Din partner i kampen mot redusert testosteron

Alder er bare et tall: Opplev den transformative kraften i dag. Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager!

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Tilbudet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Tilbudet utgjør ikke medisinsk rådgivning, eller er en erstatning for medisiner eller annen behandling forskrevet av lege eller helsepersonell. Brukere bør konsultere med lege før en starter behandling.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!