Studier og forskning på mannens testosteronnivå viser til tydelig resultater på bedret evne.

VigroVital

Problemer med ereksjonen? Forskning på Ginseng har gitt tydelig resultater på bedret ereksjonsevne.

Svekkes med alderen

Ereksjonsproblemer forekommer når mannen har vanskeligheter med å oppnå eller opprettholde en ereksjon. Dersom problemet oppstår over en lenger tidsperiode kan det både føles litt flaut og ubehagelig å snakke om. Ifølge en undersøkelse av RFSU viser deg seg at ereksjonsproblemer kan gi lav selvtillit, nedstemthet og usikkerhet. Det kan også gi problemer i parforholdet for begge parter. De fleste menn opplever ulike episoder i livet der ereksjonen svikter. For en god del blir det et vedvarende problem som både tærer på det psykiske og det fysiske. Det er estimert at rundt hele 30 prosent av nordmenn over 40 år har mer eller mindre en form for ereksjonsproblem. Av disse har rundt 10 prosent komplett ereksjonssvikt.

I dag finnes det ulike løsninger på problemet, og måter man kan minske sjansen for å få ereksjonsproblemer.

Forskning med signifikante resultater

Vigro Vital

National Library of Medicine publiserte nylig flere forskningsartikler som tar for seg effekten ginseng har på ereksjon, også kalt potensen. Testen ble utført over et intervall på 12 uker, utført som en blindtest. Totalt var det 587 menn fra 20 til 70 år med alt fra mild til moderate ereksjonsproblemer som deltok. Deltagerne ble delt inn i to grupper. Den ene gruppen fikk uvitene en placebo-pille, mens den andre fikk anbefalt dose ginseng.  

Resultatene sjokkerte forskerne med en tydelig forskjell

Gruppen som inntok ginseng viste til en tydelig forbedring av ereksjons og potensevnen. Sammenlignet med placebo-gruppen var resultatet signifiktant. Deltagerne som inntok ginseng rapportere om en sterk og mer tydelig evne til å ha samleie, sammenlignet med placebo-gruppen. Samtidig meldte deltagerne om en mer tilfredshet.

Vigro Vital

Naturens potensforsterker

Ginseng er en urt som har blitt brukt som et naturmiddel i over flere tusen år og anses som en folkemedisin i Kina. Navnet betyr “menneskerot”, og brukes som et helsebringende middel. Urten anses for å gi økt utholdenhet, redusere ereksjonsproblemer og gi et langt liv. Den første kilden hvor ginseng blir omtalt som legemiddel er fra 196 e.kr. Urten stammer fra østlige Russland, Mandsjuri og Korea. I dag dyrkes Ginseng over store deler av Asia.

Ginseng kan hjelpe mot ereksjonssvikt ved at urten forbedrer blodstrømmen, lungefunksjonen og virker antiinflammatorisk. Urten opprettholder det gode seksuelle samlivet. I VigroVital får du 50 mg panax ginseng per anbefalt dosering. 

Rosenrot er en urt som har vært mye brukt i Asia og Øst-Europa. Urten kan gi en positiv effekt på energinivået og overskudd, som igjen kan påvirke den seksuelle lysten. Ved potensproblemer kan rosenrot virke støttende, og kan dermed forbedre ereksjonsmuligheten. Ved å innta daglig dose av VigroVital får du 50 mg rosenrot.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Synkende testosteronnivå

En av de viktige ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå. Et lavt testosteronnivå kan gi tap av muskelmasse, økt fettprosent og mannebryst, manglende seksuell lyst, dårlig hukommelse og nedstemthet.

VigroVital er vår bestselger for menn. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. Hver dag har tusenvis av fornøyde norske menn glede av kosttilskuddet VigroVital.

PS! Det er ikke uten grunn at enkelte av ingrediensene i VigroVital i sin tid ble forbudt å bruke av munkene i klosteret.

Testosteronnivået svekkes etter fylte 30 år. Ved 60-års alder kan du ha mistet 50 % av testosteronnivået.

Ikke fortsett et liv uten energi og den gode følelsen av å være mann. Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager! 

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!