Testosteronnivået til menn synker med alderen

Bevar muskelmassen og testosteronnivået ditt

Etter fylte 30 år synker testosteronnivået hvert år. Ved 60-års alder kan du faktisk oppleve å ha mistet så mye som 50% av testosteronnivået.

Det viktigste mannlige kjønnshormonet

Testosteron blir omtalt som det viktigste kjønnshormonet hos menn. Nivået av hormonet i kroppen svekkes med alderen, noe som kan føre til flere konsekvenser som en helst vil være foruten og redusere mest mulig. Menn med lavt nivå av testosteron har som oftest lav sexlyst, redusert ereksjonsevne, føler seg slitne og risikerer å miste muskel- og benmasse. Samtidig er det ikke uvanlig å føle seg nedstemt, og man kan feiltolke lavt testosteronnivå for å være en form for depresjon.

Ved å i vareta testosteronnivået opprettholder man blant annet muskelmassen, sexlysten, evnen for ereksjon og den dype klangen i stemmen. For mange er nivået av testosteron svaret på det å være mann. 

Hvert år synker produksjonen i kroppen

Kroppens naturlige produksjon av testosteron starter allerede å synke i 30-årene. Etter fylte 40 er nivået estimert til å synke med omtrent 2% hvert år. I 60-års alderen kan man ha mistet så mye som 50% av testosteronnivået i kroppen. Det kan dessverre medføre flere ulemper.

Redusert sexlyst og ereksjonsevne er tematikker som ikke alltid kan føles like greit å ta opp med hverken lege, partner eller de man står nære. Samtidig er dette noe av det som påvirkes når testosteronnivået synker i kroppen. For mange kan det føles tungt og trist. Noen kan til og med føle seg mindre mannlig og at livsgnisten forsvinner.

I dag er det flere forskjellige måter man kan få opp testosteronnivået i kroppen. For våre kunder ble VigroVital redningen. Med sine mange positive effekter, gir tilskuddet glede til flere tusen menn fra norden daglig. 

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mer overskudd og balanse

Dan Lindkjolen

 

Dan Lindkjølen fra Kongsberg forteller at han er opptatt av å ta vare på helsen. Sunn mat og trening er derfor en naturlig del av hverdagen hans. I tillegg bruker han VigroVital, og opplever at det gjør han godt.

“Hele livet har jeg vært opptatt av å spise sunt, og lager så og si all mat fra bunnen av. Når jeg bruker VigroVital er det fordi det gir meg mer overskudd og balanse. Jeg føler meg bra og vil gjøre det jeg kan for å fungere best mulig. 

På fritiden driver jeg med motorsykkelsporten Enduro, der jeg kjører på bane i skog og mark. Jeg konkurrerer, og tenker at det er viktig å ha det gøy! Stadig hører jeg fra andre som både er yngre og eldre enn meg at de føler seg slitne og trøtte. Det er noe jeg ikke kjenner meg igjen i, ettersom jeg nå har mye overskudd. Jeg tror at det å leve sunt med mat og aktivitet, og den hverdagslige bruken av kosttilskudd er årsaken til det!”

– Dan Lindkjølen, Kongsberg

Dan Lindkjolen
Leffe Carlsson

Fit for fight med VigroVital

Leffe Carlsson

– Jeg har brukt VigroVital jevnt i et par år nå. Tross min alder på 75 år, kjennes kroppen helt “fit for fight”. Håret mitt vokser, noe det ikke har tidligere på flere år. 

Samtidig er det jo det der med det mannlige.. 😉 

Derfor fortsetter jeg selvfølgelig med VigroVital.

– Leffe Carlsson, artist

 

Ikke fortsett et liv uten energi og den gode følelsen av å være mann. Prøv VigroVital GRATIS* i 30 dager! 

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. Med overgangsalderen blir det viktigere å ta vare på kroppen. Produktet VigroVital er skreddersydd for deg som ønsker å bevare muskelmassen, testosteronnivået og få tilbake kraften og energien!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!