Kom overgangsalderen som en overraskelse?

Gjennomsnittsmannen mister 1 % av testosteronet sitt hvert eneste år fra fylte 30. Ved 60-års alder kan du faktisk oppleve å ha mistet så mye som 50 % av testosteronnivået.

  • Kjenner du deg ikke like mandig som før?
  • Er seksualdriften din svekket?
  • Er du blitt svakere og/eller mindre utholdende?

Da kan dette være løsningen for deg! VigroVital inneholder hele 18 utvalgte urter, vitaminer og mineraler som støtter mannens naturlige funksjoner – og gjør at du kan beholde den styrken, kraften og energien som gjør menn til menn.

Gi deg selv det beste naturen kan by på av potente substanser for styrke og kraft. Gi deg selv energi og overskudd til å ta styringen og beholde den. Kjenn deg som en ekte mann. Uansett.

For Tore var trygghet i produksjonen avgjørende

– Et kosttilskudd spesielt designet for menn? Jo, det måtte jeg jo teste ut! Jeg er opptatt av å ta vare på helsa, og etter hvert som man blir eldre merker man jo mer og mer hvor viktig det er. Som god kunde av NaturaMed Pharma siden 2009, vet jeg at de har solide og gode produkter som jeg stoler på.

Dette forteller Tore Therkelsen fornøyd, før han fortsetter:

– Personlig synes jeg det er en trygghet i at det er norskprodusert. I mange år har jeg brukt andre produkter fra dere. Det har gitt meg god effekt, og gjør at jeg føler meg trygg. VigroVital gir meg mer overskudd, og jeg mener bestemt at det bidrar til at jeg har mer energi, og at jeg orker mer.

Thore Therkelsen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Synkende testosteronnivå

En av de viktige ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå. Et lavt testosteronnivå kan bidra til tap av muskelmasse, økt fettprosent og mannebryst, svekket sexlyst, dårlig hukommelse og nedstemthet.

VigroVital er vår bestselger for menn. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. Hver dag har tusenvis av fornøyde norske menn glede av kosttilskuddet VigroVital.

Få tilbake kraften og energien – gjør som tusenvis av andre norske menn, prøv VigroVital GRATIS* du også!

PS! Det er ikke uten grunn at enkelte av ingrediensene i VigroVital i sin tid ble forbudt å bruke av munkene i klosteret.

Menn mister 1 % av testosteronet hvert år fra fylte 30. Ved 60-års alder kan nivået være halvvert.

Hvert år synker produksjonen i kroppen

Kroppens naturlige produksjon av testosteron starter allerede å synke i 30-årene. Etter fylte 40 er nivået estimert til å synke med omtrent 2% hvert år. I 60-års alderen kan man ha mistet så mye som 50% av testosteronnivået i kroppen. Det kan dessverre medføre flere ulemper.

Redusert sexlyst og ereksjonsevne er tematikker som ikke alltid kan føles like greit å ta opp med hverken lege, partner eller de man står nære. Samtidig er dette noe av det som påvirkes når testosteronnivået synker i kroppen. For mange kan det føles tungt og trist. Noen kan til og med føle seg mindre mannlig og at livsgnisten forsvinner.

I dag er det flere forskjellige måter man kan få opp testosteronnivået i kroppen. For våre kunder ble VigroVital redningen. Med sine mange positive effekter, gir tilskuddet glede til flere tusen menn fra norden daglig. 

Mer overskudd og balanse

 

Dan Lindkjølen fra Kongsberg forteller at han er opptatt av å ta vare på helsen. Sunn mat og trening er derfor en naturlig del av hverdagen hans. I tillegg bruker han VigroVital, og opplever at det gjør han godt.

“Hele livet har jeg vært opptatt av å spise sunt, og lager så og si all mat fra bunnen av. Når jeg bruker VigroVital er det fordi det gir meg mer overskudd og balanse. Jeg føler meg bra og vil gjøre det jeg kan for å fungere best mulig. 

På fritiden driver jeg med motorsykkelsporten Enduro, der jeg kjører på bane i skog og mark. Jeg konkurrerer, og tenker at det er viktig å ha det gøy! Stadig hører jeg fra andre som både er yngre og eldre enn meg at de føler seg slitne og trøtte. Det er noe jeg ikke kjenner meg igjen i, ettersom jeg nå har mye overskudd. Jeg tror at det å leve sunt med mat og aktivitet, og den hverdagslige bruken av kosttilskudd er årsaken til det!”

– Dan Lindkjølen, Kongsberg

Dan Lindkjolen

Et vanlig problem som det snakkes for lite om

Ereksjon og potensproblemer forekommer når mannen har vanskeligheter med å oppnå eller opprettholde en ereksjon. Oppstår problemet over en lenger tidsperiode kan det både føles litt flaut og ubehagelig å snakke om. Ifølge en undersøkelse av RFSU viser deg seg at ereksjonsproblemer kan gi lav selvtillit, nedstemthet og usikkerhet i parforholdet. De fleste opplever ulike episoder i livet der ereksjonen svikter. For en god del blir det et vedvarende problem som både tærer på det psykiske og det fysiske. Det er estimert at rundt 30 prosent av nordmenn over 40 år har mer eller mindre en form for ereksjonsproblem. Av disse har rundt 10 prosent komplett ereksjonssvikt.

Heldigvis finnes det ulike løsninger på problemet, og måter man kan minske sjansen for å få ereksjonsproblemer.

Årsaker til problemet

– Lave testosteronnivåer som kan føre til redusert sexlyst og evne
– Redusert blodstrøm til penis
– Nevrologiske plager
– Endokrine plager
– Psykologiske årsaker
– Operasjon i underlivet eller strålebehandling
– Bivirkning av visse legemidler

En annen årsak til ereksjonsproblemer kan være lave nivåer av testosteron i blodet. Lavt testosteronnivå kan svekke både sexlysten og ereksjonsevnen.

Thore Therkelsen
VigroVital

Bevar styrken og hold ut lenger

Testosteron omtales som det viktigste mannlige kjønnshormonet.

Med alderen synker testosteronnivået. Kroppens naturlige produksjon av testosteron starter allerede å synke i 30-årene. Etter fylte 40 er nivået estimert til å synke med omtrent 2% hvert år. I 60-års alderen kan man ha mistet så mye som 50% av testosteronnivået i kroppen. Det kan dessverre medføre flere ulemper.

Menn med lavt nivå av testosteron har som oftest lavere sexlyst, redusert ereksjonsevne, føler seg slitne og risikerer å miste muskel- og benmasse. Samtidig er det ikke uvanlig å føle seg nedstemt, og man kan feiltolke lavt testosteronnivå for å være en form for depresjon.

Ved å i vareta testosteronnivået opprettholder man blant annet muskelmassen, sexlysten, evnen for ereksjon og den dype klangen i stemmen. For mange er nivået av testosteron svaret på det å være mann.

Kundehistorier - dette sier kundene våre

Med sine nøye sammensatte ingredienser er VigroVital et favorittprodukt for mange, som støtter menns naturlige funksjoner. Produktet er utviklet og produsert i Norge, og blir brukt av menn i hele norden. 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne videre til andre. 

Over 92 000 menn i norden har testet. Les hva noen av våre brukere sier om VigroVital:

Føler meg mer energisk og livlig

“Jeg føler meg mer energisk og vital med VigroVital”.

Arne Thuresson er en 68 år gammel mann som nå er mer pensjonist og vier fritiden til sine interesser, blant annet trav, hest og bowling. 

Han har abonnert på VigroVital siden 2019, og bestemte seg for å prøve fordi han ville ha litt mer energi. Etter å ha prøvd la han merke til en positiv effekt, og forteller at han føler VigroVital er bra for ham. Han føler seg mer våken og livskraften er tilbake. Samtidig opplever han at han holder seg mye bedre frisk og blir ikke like lett forkjølet, selv om de rundt han er syke.

Arne liker å være fast kunde av VigroVital og synes det er flott å få kosttilskuddet hans regelmessig i tide direkte i postkassen. Hvis han måtte bestille hver gang eller gå ut å kjøpe på apoteket, forteller han at han hadde nok glemt det, og dermed ikke fått like godt utbytte. 

Arne Thuresson
Dan Lindkjolen

Mer overskudd og i balanse

Dan Lindkjølen fra Kongsberg forteller at han er opptatt av å ta vare på helsen. Sunn mat og trening er derfor en naturlig del av hverdagen hans. I tillegg bruker han VigroVital, og opplever at det gjør han godt.

“Hele livet har jeg vært opptatt av å spise sunt, og lager så og si all mat fra bunnen av. Når jeg bruker VigroVital er det fordi det gir meg mer overskudd og balanse. Jeg føler meg bra og vil gjøre det jeg kan for å fungere best mulig. 

På fritiden driver jeg med motorsykkelsporten Enduro, der jeg kjører på bane i skog og mark. Jeg konkurrerer, og tenker at det er viktig å ha det gøy! Stadig hører jeg fra andre som både er yngre og eldre enn meg at de føler seg slitne og trøtte. Det er noe jeg ikke kjenner meg igjen i, ettersom jeg nå har mye overskudd. Jeg tror at det å leve sunt med mat og aktivitet, og den hverdagslige bruken av kosttilskudd er årsaken til det!”

– Dan Lindkjølen, Kongsberg

Jeg orker mer og holder ut lenger

Et kosttilskudd spesielt designet for menn? Jo, det måtte jeg jo teste ut!
Jeg er opptatt av å ta vare på helsa, og etter hvert som man blir eldre merker man jo mer og mer hvor viktig det er. Jeg har gjennom mange år vært kunde hos NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AS, produsenten til VigroVital, og vet at dere har solide og gode produkter som jeg stoler på.

Det at det er norskprodusert er for meg personlig en stor trygghet. Jeg føler meg trygg med god effekt! 

VigroVital gir meg mer overskudd, og jeg mener bestemt at det bidrar til at jeg har mer energi, og orker mer.

– Thore Therkelsen

Thore Therkelsen
Vigro Vital

Hemmeligheten VigroVital

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder.

Testosteron er en av tingene som spiller inn på menns libido. Testosteronnivået synker naturlig med alderen, og libido i takt med det. Noen opplever også problemer med ereksjon og potens allerede i begynnelsen av 40-årene. Rosenrot i VigroVital kan fremme potensen. Selen i VigroVital bidrar til normal utvikling og modning av sædceller.

Vitamin B3 bidrar til en normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. Magnesium bidrar til en normal muskelmasse og ivaretar musklene. En av de viktige ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå

VigroVital er vår bestselger for menn. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. 

Fit for fight med VigroVital

Artisten Leffe Carlsson er stor fornøyd etter å ha brukt produktet over flere år. For han er det viktig at kroppens funksjoner er ivaretatt og at han holder seg godt både fysisk og psykisk. 

– Jeg har brukt VigroVital jevnt i et par år nå. Tross min alder på 70+, kjennes kroppen helt “fit for fight”. Håret mitt vokser, noe det ikke har tidligere på flere år. 

Samtidig er det jo det der med det mannlige.. 😉 

Derfor fortsetter jeg selvfølgelig med VigroVital og musikken, som startet det hele.

– Leffe Carlsson, artist

LeffeVigroVital
Vigro Vital

Signifikante resultater

National Library of Medicine publiserte nylig flere forskningsartikler som tar for seg effekten ginseng har på ereksjon, også kalt potensen. Testen ble utført over et intervall på 12 uker, utført som en blindtest. Totalt var det 587 menn fra 20 til 70 år med alt fra mild til moderate ereksjonsproblemer som deltok. Deltagerne ble delt inn i to grupper. Den ene gruppen fikk uvitene en placebo-pille, mens den andre fikk anbefalt dose ginseng.  

Resultatene sjokkerte forskerne med en tydelig forskjell

Gruppen som inntok ginseng viste til en tydelig forbedring av ereksjons og potensevnen. Sammenlignet med placebo-gruppen var resultatet signifiktant. Deltagerne som inntok ginseng rapportere om en sterk og mer tydelig evne til å ha samleie, sammenlignet med placebo-gruppen. Samtidig meldte deltagerne om en mer tilfredshet.

Naturens svar på viagra

Ginseng er en urt som har blitt brukt som et naturmiddel i over flere tusen år og anses som en folkemedisin i Kina. Navnet betyr “menneskerot”, og brukes som et helsebringende middel. Urten anses for å gi økt utholdenhet, redusere ereksjonsproblemer og gi et langt liv. Den første kilden hvor ginseng blir omtalt som legemiddel er fra 196 e.kr. Urten stammer fra østlige Russland, Mandsjuri og Korea. I dag dyrkes Ginseng over store deler av Asia.

Ginseng kan hjelpe mot ereksjonssvikt ved at urten forbedrer blodstrømmen, lungefunksjonen og virker antiinflammatorisk. I VigroVital får du 50 mg panax ginseng per anbefalt dosering. 

Rosenrot er en urt som har vært mye brukt i Asia og Øst-Europa. Urten kan gi en positiv effekt på energinivået og overskudd, som igjen kan påvirke sexlysten. Det anses at rosenrot kan styrke potensen og forbedre ereksjonsmuligheten. Ved å innta daglig dose av VigroVital får du 50 mg rosenrot.

Synkende testosteronnivå

En av de viktige ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå. Et lavt testosteronnivå kan gi tap av muskelmasse, økt fettprosent og mannebryst, svekket sexlyst og dårlig hukommelse og nedstemthet.

VigroVital er vår bestselger for menn. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. Hver dag har tusenvis av fornøyde norske menn glede av kosttilskuddet VigroVital.

PS! Det er ikke uten grunn at enkelte av ingrediensene i VigroVital i sin tid ble forbudt å bruke av munkene i klosteret.

Testosteronnivået svekkes etter fylte 30 år. Ved 60-års alder kan du ha mistet 50 % av testosteronnivået.

VigroVital

Innhold per 2 tabletter
 Penax Ginseng | 50 mg
 Glutamin peptid | 500 mg
 Magnesium | 150 mg 40%*
 Fiskemjölke (slidemjölke) | 50 mg
 Foenigraeci semen (bockhornsklöver) | 50 mg
 Gentiana lutea (gullgentiana) | 50 mg
 Epilobium angustifolium (mjölkört) | 50 mg
 Camellia sinensis (grönt te) | 50 mg
 Rhodiola rosea (rosenrot) | 50 mg
 Schisandra sinensis (schisandrafrukt) | 50 mg
 Linum usitatissimum (linfröolja) | 50 mg
 Urtica urens (nässla) | 50 mg
 Vitamin B3 | 18 mg 112%*
 Zink | 10 mg 100%*
 Vitamin B5 | 6 mg 100%*
 Lycopersicon esculentum (lykopen) | 1 mg
 Biotin | 150 μg 300%*
 Selen | 55 μg 91%*

*% av referanseinntak

Vigro Vital

VigroVital innholder utvalgte ingredienser som støtter mannens naturlige funksjoner – og gjør at du kan holde ut lenger, oppretthold den styrken, kraften og energien som gjør mann til mann. For optimal effekt inneholder VigroVital sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Ingrediensene i VigroVital

VigroVital inneholder virkestoffer som har dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen din. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå og vitamin B3 bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar magnesium til normal muskelfunksjon.

Testosteron

Som en naturlig del av aldringsprosessen reduseres ofte testosteronnivået hos menn, noe som igjen får innvirkning på muskelmasse, hårvekst, seksualfunksjon og forplantningsevne, samt mental helse. VigroVital inneholder sink, som er et nødvendig sporstoff (mineral) for en del viktige prosesser i kroppen. Sink bidrar blant annet til å opprettholde et normalt testosteronnivå, samt til å opprettholde normalt hår og bidrar til normal fruktbarhet og reproduksjon. Sink er også viktig for karbohydrat-, protein- og fettstoffskiftet. Da sink ikke kan dannes i kroppen må det tilføres via mat og drikke.

Energi

VigroVital inneholder vitamin B3 (niacin). Vitamin B3 inngår i to hjelpeenzymer som er viktige for den normale energiomsetningen i kroppen. Enzymene inngår i cirka 150 ulike kjemiske reaksjoner. Dette vitaminet bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse.

Muskler

VigroVital inneholder mineralet magnesium. Magnesium fungerer som en kofaktor for mange enzymer er et mineral som må tilføres via mat og drikke, da det ikke dannes i kroppen. Magnesium er nødvendig for at nerve- og muskelimpulser skal overføres og bidrar til normal muskelfunksjon. Dette mineralet er også viktig for forbrenning av karbohydrat og for å danne den energiformen som kroppen kan benytte seg av. Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse og er i tillegg viktig for elektrolyttbalansen i kroppen.

Andre ingredienser

Totalt inneholder VigroVital 18 ingredienser, fordelt på vitaminer og mineraler samt vekstene Ginseng, Schisandra, Rosenrot og Grønn Te for å nevne noen. Produktet er utviklet og produsert i Norge.

1 av 3 nordmenn opplever potensproblemer etter fylte 40

Ereksjon og potensproblemer forekommer når mannen har vanskeligheter med å oppnå eller opprettholde en ereksjon. Oppstår problemet over en lenger tidsperiode kan det både føles litt flaut og ubehagelig å snakke om. Ifølge en undersøkelse av RFSU viser deg seg at ereksjonsproblemer kan gi lav selvtillit, nedstemthet og usikkerhet i parforholdet. De fleste opplever ulike episoder i livet der ereksjonen svikter. For en god del blir det et vedvarende problem som både tærer på det psykiske og det fysiske. Det er estimert at rundt 30 prosent av nordmenn over 40 år har mer eller mindre en form for ereksjonsproblem. Av disse har rundt 10 prosent komplett ereksjonssvikt.

Heldigvis finnes det ulike løsninger på problemet, og måter man kan minske sjansen for å få ereksjonsproblemer.

Fant tilbake manndommen

LeffeVigroVital

Artisten Leffe Carlsson på over 70 år forteller at han er stor fornøyd etter å ha brukt VigroVital over flere år. For han er det viktig at kroppens funksjoner er ivaretatt og at han holder seg godt både fysisk og psykisk. 

– Jeg har brukt VigroVital jevnt i et par år nå. Tross min alder på 70+, kjennes kroppen helt “fit for fight”. Utrolig nok har håret også begynt å vokse igjen. Det har det ikke gjort på mange år.

Samtidig er det jo det der med det mannlige.. 😉 

LeffeVigroVital

Hold ut lenger og bevar styrken

Testosteron omtales som det viktigste mannlige kjønnshormonet. Med alderen synker nivået av testosteron hos menn. Kroppens naturlige produksjon starter allerede å synke i 30-årene. Etter fylte 40 er nivået estimert til å synke med omtrent 2% hvert år. I 60-års alderen kan man ha mistet så mye som 50% av testosteronnivået i kroppen. Det kan dessverre medføre flere ulemper.

Et lavt testosteronnivå kan bidra til tap av muskelmasse, økt fettprosent og mannebryst, potensproblemer, svekket sexlyst, dårlig hukommelse og nedstemthet.

En av de viktigste ingrediensene i VigroVital er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivåVed å i vareta testosteronnivået opprettholder man blant annet muskelmassen, sexlysten, evnen for ereksjon og den dype klangen i stemmen. For mange er nivået av testosteron svaret på det å være mann.

Leffe Carlsson (73) har fått mange gode helseeffekter av VigroVital. For han er det en selvfølge å fortsette med VigroVital.

VigroVital

Det viktigste mannlige kjønnshormonet

Testosteron blir omtalt som det viktigste kjønnshormonet hos menn. Nivået av hormonet i kroppen svekkes med alderen, noe som kan føre til flere konsekvenser som en helst vil være foruten og redusere mest mulig. Menn med lavt nivå av testosteron har som oftest lav sexlyst, redusert ereksjonsevne, føler seg slitne og risikerer å miste muskel- og benmasse. Samtidig er det ikke uvanlig å føle seg nedstemt, og man kan feiltolke lavt testosteronnivå for å være en form for depresjon.

Ved å i vareta testosteronnivået opprettholder man blant annet muskelmassen, sexlysten, evnen for ereksjon og den dype klangen i stemmen. For mange er nivået av testosteron svaret på det å være mann.

Livsgnisten er tilbake

Arne Thuresson

68 år gamle Arne Thuresson bruker fritiden sin som pensjonist til bowling, trav og hest, som er blant hans største interesser. 

I 2019 bestemte han seg for å teste VigroVital for første gang. Han ønsket mer energi i hverdagen, og la merke til de mange gode helseeffektene han fikk. Arne beskriver VigroVital som et tilskudd som gjør han bra. Han føler seg mer våken og forteller at livskraften nå endelig er tilbake. 

“Jeg føler meg mer energisk og vital med VigroVital”.

Samtidig opplever han et mye bedre immunforsvar. Han holder seg mye bedre frisk og blir ikke like lett forkjølet, selv om de rundt han er syke.

Arne Thuresson

Produksjonen synker med alderen

Kroppens naturlige produksjon av testosteron starter allerede å synke i 30-årene. Etter fylte 40 er nivået estimert til å synke med omtrent 2% hvert år. I 60-års alderen kan man ha mistet så mye som 50% av testosteronnivået i kroppen. Dessverre fører det til en rekke konsekvenser.

Redusert sexlyst og ereksjonsevne er tematikker som ikke alltid kan føles like greit å ta opp med hverken lege, partner eller de man står nære. Samtidig er dette noe av det som påvirkes når testosteronnivået synker i kroppen. For mange kan det føles tungt og trist. Noen kan til og med føle seg mindre mannlig og at livsgnisten forsvinner.

I dag er det forskjellige måter man kan få opp testosteronnivået i kroppen. For våre kunder ble VigroVital redningen. Med sine mange positive effekter, gir tilskuddet glede til flere tusen nordmenn daglig. 

 

Arne (68) liker å være fast kunde av VigroVital og synes det er flott å få kosttilskuddet hans regelmessig i tide direkte i postkassen. Hvis han måtte bestille hver gang eller gå ut å kjøpe på apoteket, forteller han at han hadde nok glemt det, og dermed ikke fått like god effekt. 

Vigro Vital

Ingrediensene i VigroVital støtter mannens naturlige funksjon. 

Få tilbake kraften og energien – gjør som tusenvis av andre nordmenn.

Prøv VigroVital gratis* i 30 dager helt gratis!*

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!