Visste du at menn kommer i overgangsalderen? 

Ikke alle er klar over at menn kommer i overgangsalderen.

Kommer menn virkelig i overgangsalderen?

Ja, det stemmer. I denne perioden reduseres testosteronnivået på grunn av aldring. Det er veldig mange som ikke er klar over at menn faktisk kan oppleve overgangsalderen, og at det er flere som opplever plager i denne perioden.

Det finnes imidlertidig flere enkle grep vi kan ta for å lette disse plagene.

Opplever du som de fleste menn overgangsalderen som et sjokk?

Menns overgangsalder beskriver en periode der testosteronnivået reduseres på grunn av aldring. Den skiller seg fra kvinnenes overgangsalder, da hormonproduksjonen hos kvinner endrer seg raskt ved opphør av eggløsning, mens hos menn skjer endringen i hormonene og testosteronnivået gradvis over en lengre periode.

 

Usikker om du er i overgangsalderen?

Måten du kan få konstatert lavt testosteronnivå på er ved å ta en blodprøve. Noen menn kan ha et lavere testosteronnivå enn normalt, uten å vise noen symptomer eller tegn. I disse tilfellene er det heller ikke noe behov for behandling. På den andre siden, for noen menn kan lavt testosteron føre til en rekke symptomer og plager.

Det kan være du opplever en eller flere av følgende symptomer:

  • Lavt testosteron kan føre til en rekke endringer i kroppen, både fysisk og mentalt.
  • Endringer i den seksuelle funksjonen kan inkludere redusert seksuell lyst, potensproblemer, infertilitet og mindre testikler.
  • Endringer i søvnmønster, som søvnløshet eller økt søvnighet, kan også forekomme.
  • Fysiske endringer inkluderer redusert muskelstyrke, redusert bentetthet, hovne eller ømme bryster, tap av kroppshår og mindre energi.
  • På det mentale plan kan lavt testosteron føre til endringer i følelseslivet, som mindre motivasjon, selvtillit, tristhet, nedstemthet, konsentrasjons- eller hukommelsesproblemer.
Alle kvinner liker en stayer

Artikkelen fortsetter under annonsen

Få hjelp til å håndtere plagene

VigroVital er et nøye sammensatt kosttilskudd med 18 utvalgte ingredienser. Hver ingrediens støtter mannens naturlige funksjon, og gir en god effekt på flere områder. VigroVital inneholder virkestoffer som har dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen din. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå og vitamin B3 bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar magnesium til normal muskelfunksjon.

Fun Fact: Det er ikke uten grunn at enkelte av ingrediensene i VigroVital i sin tid ble forbudt å bruke av munkene i klosteret.

Et lavt testosteronnivå kan bidra til tap av muskelmasse, økt fettprosent og mannebryst, svekket sexlyst og dårlig hukommelse og nedstemthet.

VigroVital er vår bestselger for menn. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. Hver dag har tusenvis av fornøyde norske menn glede av kosttilskuddet VigroVital.

Tilbudet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Tilbudet utgjør ikke medisinsk rådgivning, eller er en erstatning for medisiner eller annen behandling forskrevet av lege eller helsepersonell. Brukere bør konsultere med lege før en starter behandling.

Få tilbake kraften og energien – gjør som tusenvis av andre norske menn, prøv VigroVital GRATIS* du også!

Få din gratis* prøvepakke her!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve VigroVital GRATIS* i 30 dager!

Kilder: